tam nastavlja osvajati ljubitelje modernog popa
28. siječnja 2022.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

tam nastavlja osvajati ljubitelje modernog popa

Tam nastavlja s osvajanjem ljubitelja modernog popa diljem regije! Ovog petka, vraća se s novim singlom „ne pričaj o nama“, a uz njega stiže i spot! Zajedno s prethodnim singlom „usne uz rebra (na na na)“, koji je ostavio jak dojam na slušatelje, i najnovija pjesma dio je nadolazećeg EP izdanja „refleksija“.

Pjesma „ne pričaj o nama“ donosi zarazni dance ritam te priču o kraju jedne ljubavi i osnaživanju koje je uslijedilo:

„Ovo je posljednja pjesma koju sam napisala za EP. Nastala je slučajno dok smo završavali druge pjesme, kada je moj producent Mihajlo (Summer Deaths) pustio ovaj beat i već u prvih par sekundi sam znala da je to to, baš mi je falila ovakva upbeat pjesma da zaokružim izdanje“, komentirala je tam te se dodatno otvorila: „Jako mi je lako došla, prva melodija pjevanja je ostala i u finalnoj verziji. Samo su mi sinule riječi ‚gledaj me preko ekrana i ostatak sam napisala oko toga. ‚Ne pričaj o nama‘ je između ‘aj ćao’ tematike i nekih mojih nježnijih pjesama, jer prenosi ‘gledaj me kako kidam’ energiju, ali i priča priču o tijeku i kraju jednog odnosa.“

Spot koji stiže uz pjesmu vizualni je prikaz specifične inspiracije koja je upotpunila ovu priču.

„Estetika spota inspirirana je s Tomoe Gozen, samuraj ratnicom, a narativ predstavlja put prolaska kroz napore radi dolaska do boljeg stanja, prikazan kroz motive godišnjih doba. Režiju i montažu spota potpisuje Gavrilo Nenadović, a direktor fotografije je Džejlan Ibrahimović“, objašnjava tam.

Upravo predstavljena pjesma „ne pričaj o nama“ i senzualna „usne uz rebra (na na na)“ dale su prvi uvid u prvo duže izdanje koje će tam predstaviti ubrzo predstaviti slušateljima.

EP „refleksija” bit će dostupan na streaming servisima krajem veljače, a od danas je dostupan za prednarudžbe OVDJE.

Foto: Marija Radisavljević