Željka Večerin Že se u mjesecu ljubavi pita gdje je nestala “Ljubav”
20. veljače 2022.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Željka Večerin Že se u mjesecu ljubavi pita gdje je nestala “Ljubav”

Dan zaljubljenih nije za svakoga najljepši dan u godini, dok jedni uživaju uz svoje voljene, drugi se pitaju gdje je njihova ljubav, zašto je ljubavnoj priči došao kraj i hoće li ih ljubav jednoga dana ponovno pomilovati.

Tema je to i nove pjesme Željke Večerin Žekantautorice sa zanimljivim autorskim pečatom. I dok su svi na Valentinovo predstavili očekivane note i riječi, Že se ove godine odlučila ispričati jednu drugu priču, onu tužniju u kojoj se pita – “Gdje je nestala naša ljubav, kome si ju dao?”

Že se ovom pjesmom naslanja na prošli singl “Još jednom” u kojem također opisuje ljubav i to kroz boje. Ljubav je sada opjevana na jedan drugačiji način, ali opet kroz zanimljiv autorski pristup.

Željka je pisala tekst, a s Hrvojem Prskalom je skladala glazbu, dok je Hrvoje radio na aranžmanu i produkciji. Zanimljivu vizualnu priču potpisuje Goran Arbanas, koji je spot snimao i režirao.
“Ovog puta u snimanje spota uključila sam divnu, kreativnu ekipu. Odjeća je iz najnovije kolekcije Roberta Severa, a Slobodan Velicki izradio je naušnice i osmislio styling. Efektni cvjetni šeširi djelo su Nevene Sinanović iz Seen fashiona. Makeup je odradila MUA Marina Drviš, a cijeli proces snimanja fotografijom je popratila Martina Mihaljević”kaže Že.