Jelusick s pjesmom “Chaos Master” na korak do novog albuma
19. rujna 2023.
Music Box (10588 Članci)
Podijeli

Jelusick s pjesmom “Chaos Master” na korak do novog albuma

Nakon singlova “Healer”, “Reign of Vultures”, “Fly High Again” i “The Great Divide”, bend Jelusick predstavlja žestoku pjesmu “Chaos Master” te su na korak do objave debitantskog albuma. 

Album “Follow the Blind Man” će svjetlo dana ugledati 29. rujna, a  izlazi u izdanju Escape Musica i suradnji s Aquarius Recordsom.

‘Chaos Master’ je priča o svemu što se nalazi u mojoj glavi. Nosim puno lijepih i ružnih priča i kad vas pozitivne i negativne priče grade,uvijek sa sobom nosite kaos, htjeli ili ne htjeli. Inače, upravo ta pjesma zaslužna je što su fanovi benda nazvani Chaos Masters.“, o pjesmi je ispričao Dino.

Pjesmu prati i video spot koji je sniman u zagrebačkom Hangaru, a potpisuje ga Dario DarPro Lepoglavec.

Paralelno s objavom autorskog materijala bend kontinuirano niže i rasprodane koncerte. U protekle dvije godine održali su dvije europske turneje te zasvirali na renomiranim festivalima uključujući i Guitar En Scene Festival gdje su kao dio All Star postave nastupili s Johnom Norumom i Gus G-ijem, a pozornicu su dijelili s velikanima: Black Label Society, Beth Hart, Jeffom Beckom & Johnnyjem Deppom, Airbourneom,  Stingom, Joss Stone i Joeom Bonamassom.

Pred dečkima su uz objavu albuma i uzbudljivi nastupi. 23. rujna ih očekuje Rockhnacht Festival u Švicarskoj za koju je zakazana i turneja u prosincu, u pripremi je još datuma, a Jelusick će napokon zasvirati i u Zagrebu i to 25. listopada. u Vintage Industrial Baru gdje će promovirati svoj album “Follow the Blind Man”. Ulaznice potražite na linku.

Foto: Josip Marković