J.R. August ima novi singl! Najpoznatija priča ispričana kroz prizmu 2022. godine
2. ožujka 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

J.R. August ima novi singl! Najpoznatija priča ispričana kroz prizmu 2022. godine

„Dealing With The Pain” prvi je singl s novog studijskog albuma J.R. Augusta, višestrukog dobitnika Porina i autora svjetskog kalibra.

Pjesma ‘Dealing With The Pain’, kao i cijeli album ‘Still Waters‘, inspirirana je vremenom u kojem živimo. Što se vizuala tiče, želio sam ispričati najpoznatiju priču svih vremena kroz prizmu 2022. godine”, rekao je J.R. August. A najpoznatija priča je ona o sinu Božjem i njegovom raspeću, o četrdeset dana pred nama. Priča je to uobličena u videospot za koji režiju potpisuje Filip Gržinčić. Priča je to o godini koja je tek počela, a već bi je najradije zaboravili.

Svrstavanje J.R.-ove glazbe u žanrovske ladice bila bi blasfemija, zato otvorenog uma i otvorenog srca uđite u J.R.-ov svijet. Neka vas ne zaprepasti ono što vidite, simboli su tu da nam poigravanje njima otvori neka nova područja slobode. Na Čistu srijedu, tom danu pokore, skupa s J.R.-om zakoračimo u „mirne vode”.

Album „Still Waters” dolazi nakon „Dangerous Waters” i „Murky Waters” – vode su J.R.-ov svijet, bile one opasne, mutne ili mirne. Album će svjetlo dana ugledati na Veliki petak, 15. travnja. „Na albumu će biti devet pjesama i moj nekakav prepoznatljiv izričaj, ali zvuk je definitivno 2022. godina”, dodao je za kraj J.R. August.