Nizom koncerata Neno Belan i Fiumens slave 25 godina suradnje, a sve kreće iz Slavonskog Broda
12. ožujka 2022.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Nizom koncerata Neno Belan i Fiumens slave 25 godina suradnje, a sve kreće iz Slavonskog Broda

Višestruki dobitnik Porina, svestrani kantautor i neumorni glazbenik – Neno Belan, zajedno s bendom Fiumens ove godine obilježava 25 godina suradnje. Ovu jubilarnu brojku slavit će kroz čitavu godinu nizom koncerata diljem Hrvatske, a veliku slavljeničku turneju započet će u Slavonskom Brodu.

Prepoznatljivi po energičnim nastupima i vrhunskoj atmosferi izvedbe, Neno Belan & Fiumens svoj prvi koncert ove turneje predstavit će 1. travnja u KKD I.B. Mažuranić u Slavonskom Brodu. Repertoar koji će izvoditi bit će presjek Belanove karijere, kojim će kroz dva sata odlične svirke s Fiumensima publici prirediti svojevrsnu best of izvedbu svevremenskih klasika koji su postali neizostavan dio domaće glazbene baštine.

Nakon Slavonskog Broda, turneja će se nastaviti u Trogiru, Gospiću, Zelini, Opatiji, Dubrovniku, a sve će kulminirati velikim koncertima u tri grada koja su obilježila Nenu Belana, svaki na svoj način, a to su Split, Rijeka i Zagreb.

Koncert pred publikom u Slavonskom Brodu bit će prvi u nizu slavljeničkih koncerata koje Neno Belan & Fiumens pripremaju za ovu godinu, a svi skupa znaju reći da će zajedno svirati barem još novih 25 godina. Ulaznice za koncert u KKD I.B. Mažuranić u Slavonskom Brodu su dostupne u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te na Eventim.hr.