Clutch se vraćaju u Tvornicu kulture!
24. ožujka 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Clutch se vraćaju u Tvornicu kulture!

Veliki miljenici ovdašnje publike, američki underground rock prvaci, grupa Clutch vraća se Tvornicu kulture u petak, 25. studenog u sklopu velike europske turneje.

Njihov premijerni dolazak u Hrvatsku u ljeto 2016. prvotno je planiran u klubu Močvara i rasprodan u svega 4 dana, nakon čega je preseljen u Tvornicu kulture za koju su se sve ulaznice prodale mjesec dana uoči održavanja. Nakon koncerta band je više puta istaknuo da im je zagrebački nastup bio jedan od najdražih u posljednjih nekoliko godina te je Zagreb bio uključen kao jedini datum u regiji i na sljedećoj turneji. I te 2018. su rasprodali Tvornicu tri tjedna unaprijed, a 25 studenog 2022. vratit će joj se u sklopu velike europske turneje.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 180 kn do 24. travnja. Od 25. travnja do 24. studenog cijena će im iznositi 200 kn, a na dan koncerta 230 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ulici Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima i web site Eventima, kao i sva prodajna mjesta i site Entrija.

Foto: Dave Brodsky