Red Hot Chili Peppers objavili iščekivani novi studijski album “Unlimited Love”
1. travnja 2022.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Red Hot Chili Peppers objavili iščekivani novi studijski album “Unlimited Love”

Red Hot Chili Peppers, nezamjenjivi losanđeleski rockeri, nakon šest godina izbacili su novi, dvanaesti po redu studijski album “Unlimited Love”.

Magija se nastavlja, pa na radost brojnih fanova, na jednom od najiščekivanijih albuma 2022. godine ponovno slušamo nenadmašne gitarske dionice omiljenog gitarista Johna Frusciantea, kojeg smo s Red Hot Chili Peppers posljednji put mogli čuti na albumu “Stadium Arcadium” sada već davne 2006. godine. Na prvu je jasno kako “Unlimited Love” vrvi snagom četiriju ponovno udruženih duša koje se neustrašivo upuštaju na još jedno putovanje istražujući budućnost svog vječnog prijateljstva i glazbenog zajedništva.

Album “Unlimited Love” sastoji se od 17 pjesama u produkciji čuvenog producenta i dugogodišnjeg suradnika benda, Ricka Rubina, s kojim je bend posljednji put snimao 2011. godine. Njihova suradnja proteže se na tri desetljeća, a urodila je hvaljenim albumima koji su postizali dijamantne naklade, poput ‘’Blood Sugar Sex Magik’’ iz 1991.,  ‘’Californication’’ iz 1999., ‘’By The Way’’ iz 2022. te ‘’Stadium Arcadium’’ iz 2006. godine.

Kako bi proslavili izlazak albuma, bend je objavio i video spot za najnoviji singl “These Are The Ways” iza kojeg stoji redateljica Malia James. U novom spotu odvija se prava akcija puna preokreta u kojoj glavnu ulogu ima frontman Anthony Kiedis koji je utjelovio lik čovjeka koji očajnički želi nahraniti svoju trudnu suprugu. Uhvaćenog u krađi, policija ga potom proganja dok ostatak benda rastura svoje instrumente u hotelskoj sobi.

Uz to, Red Hot Chili Peppers na savršen način otvorili su put za “Unlimited Love” s bezbroj trenutaka za pamćenje. Naime, bend je sada dobio svoju zvijezdu na Hollywood Walk of Fame, čime su doslovno dobili svoje mjesto na ulicama svojeg rodnog grada.

Album “Unlimited Love” pronađite u regularnoj prodaji u svim Dancing Bearovim prodavaonicama te putem online trgovine Dancing Beara – dancingbear.hr.  Novi album dostupan je u različitim formatima i bojama, pa vas tako čeka dvostruki plavi LP, dvostruki deluxe gatefold crni LP i regularni crni LP, bijeli LP, crveni LP te CD format.

Podsjećamo kako će Red Hot Chili Peppers na ljeto krenuti na prvi dio velike svjetske stadionske turneje kojom će promovirati  ”Unlimited Love”, a na njoj će im se pridružiti zvučna gostujuća imena – Anderson.Paak & The Free Nationals, A$AP Rocky, Beck, HAIM, King Princess, St. Vincent, The Strokes, i Thundercat.