Marko Kutlić udahnuo novi život velikom hitu 90-ih
12. travnja 2022.
Music Box (10744 Članci)
Podijeli

Marko Kutlić udahnuo novi život velikom hitu 90-ih

Nakon što su Nela, Kristian Marolt, Damir Kedžo i Mia Negovetić u sklopu projekta CMC Stars udahnuli novi život dobro poznatim hitovima s hrvatske glazbene scene, ovom projektu priključila se jedna od najvećih mladih glazbenih zvijezda današnjice, Marko Kutlić, koji nas je vratio u devedesete uz cover Gibonnijeve pjesme “Suviše sam njen”. 

Produkcija Gorana Kovačića i Vrisak studija pjesmi je dala plesni predznak, a moderni pop aranžman savršeno se uklopio u Markov prepoznatljiv vokal.
“Mislim da sam unio puno sebe unutra kao i u svaku pjesmu koju otpjevam. Ponovio bih ovo iskustvo, definitivno”rekao je Marko i dodao da je odabrao upravo ovu pjesmu za projekt CMC Stars jer mu se jako sviđa, ali i zato što iznimno voli i cijeni Gibonnija.
“Nadam se da će i Gibo biti zadovoljan, njegovo mišljenje mi jako puno znači”, ističe.

Da je CMC Stars hvalevrijedan projekt govori dovoljno informacija da su singlovi završavali i na HR Top 40 listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Time je ispunjena jedna važna misija, a to je da se pjesmama koje su možda polako zagubljene u gustom radijskom eteru pruži nova prilika i to u maniri današnjih pop trendovaCMC Stars ide dalje, a tko je sljedeći i koja je sljedeća pjesma – saznajemo uskoro!