Jedinstveni zvuk Ane Rucner i Dani’ela kroz pjesmu “Today I’ll Be Your Boy”
15. travnja 2022.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Jedinstveni zvuk Ane Rucner i Dani’ela kroz pjesmu “Today I’ll Be Your Boy”

Kada prijateljstvo spoji dva kreativca, samo je pitanje vremena kada će iz toga nastati nešto posebno. U slučaju Ane Rucner i Danijela Majcena to je pjesma.

Prijatelji i glazbenici zajedničkom suradnjom stvorili su jedinstven zvuk. Danijela i Anu spojio je potres te akcija prikupljanja sredstava za Glazbenu školu u kojoj je Danijel tada podučavao klarinet i bilo je pitanje vremena kada će dvoje vrhunskih glazbenika zatitrati na istoj valnoj duljini i zajedno ući u glazbeni studio.

“Today I’ll be your boy” je pjesma koja je nastala u jednom dahu ispreplitanjem dva instrumenta; klarinet i violončelo uz Danijelov vokal dali su sjetnu i pomalo tužnu melodiju. “Kad umjetnik pati i kad se osjeća tužno, upravo u tom času izlaze najljepše melodije, kaže Ana. To se odrazilo na pjesmu “Today I’ll be your boy” koju je Danijel napisao za sam Božić.

Glazbeni dvojac već se nalazi u filmskom studiju gdje snimaju i video za drugu zajedničku pjesmu. A toliko su se uskladili da su već i stilski postali slični.

Danijel Majcen, u glazbenim vodama poznatiji kao Dani’el, objavio je već nekoliko albuma koji su postigli zavidan uspjeh na elektro pop sceni izvan Hrvatske. Prvijenac “The Book” njemačkog izdavača Conzoom Records bio je prodan u 15 000 primjeraka diljem Europe, singlovi koji su se našli na BBC-ju i europskim top listama uz već renomirane izvođače poput Depeche Mode, David Bowiea i drugih, te Spotify koji ga je uvrstio na svoje fresh electro liste, samo su neki od detalja iz presjeka Dani’elove karijere.