Nika Turković u novom singlu “Dok nas nema” jasno poručuje: ljubav je ljubav
22. travnja 2022.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Nika Turković u novom singlu “Dok nas nema” jasno poručuje: ljubav je ljubav

Uvijek originalna i odvažna Nika Turković nakon niza hitova poput “Tvoj mir”, “Pusti” i “Gledaj me” predstavlja moćnu pjesmu “Dok nas nema” u kojoj jasno poručuje: ljubav je ljubav.

“Dok nas nema” prva je Nikina pjesma na kojoj je autorsko kormilo u potpunosti odlučila prepustiti nekome drugome, a riječ je o popularnoj mladoj zvijezdi u usponu Tam:

Tamara mi se javila prije dvije godine i poslala mi demo pjesme koju sam instantno osjetila kao da je moja. Odmah sam joj se javila i rekla da sam pjesmom oduševljena i da ju ne da nikome drugome, ali da me malo pričeka jer sam tada već imala plan za narednih nekoliko singlova. Skupa smo ju malo više prilagodile meni, a Petar Wagner (Fantom) nam je u svemu tome pomogao i napravio aranžman kakav smo zamislili. Jedna preodlična ekipa, prekrasna energija, velika ljubav i prijateljstvo. Definitivno jedni od najtalentiranijih ljudi s kojima sam imala prilike raditi i nadam se da će prilika biti još.”, o suradnji je ispričala Nika te otkrila kakav osjećaj je bio snimati pjesmu koja “nije njezina”:

Iskreno, očekivala sam da će biti puno drugačije i da ću se slabije povezati s pjesmom, ali otkako sam ju čula, znala sam točno koju emociju prenosi i kako ju je Tamara osjetila dok ju je pisala. Tako da bih rekla da je osjećaj isti, možda sam čak malo i više u tremi, da Tamara bude 100% zadovoljna kako sam ju iznijela i da ju učinim ponosnom.

Pjesmu “Dok nas nema” vizualno upotpunjuje impresivni video spot čiji osnovni cilj je bio dočarati ljubav kao takvu; jednaku kroz sve odnose:

“Sreća, čežnja, uzbuđenje, tuga, patnja, bol i sve ostale emocije koje prolazimo kroz te velike ljubavi, prolazimo upravo svi neovisno o tome tko smo ili kako se identificiramo. Upravo je to bila moja misao vodilja i zato smo i odabrali ekipu koja je to iznijela na pravi način.”, rekla je Nika.

Nika je režiju i produkciju spota ponovno povjerila svojim dugogodišnjim suradnicima SESTRICAMA, a za besprijekornu estetiku pobrinula se sjajna postava mladih kreativaca:

Na našim spotovima uvijek rade isti genijalci, uz dodatak nekih novih pametnih i kreativnih glava, pa su tako i ovaj puta spot radile SESTRICE; naravno Luka Sepčić, ovaj puta uz vodstvo Sare Horvatić i asistenciju Laure Pribanić, ali i budno oko Ane Badurine. Na kameri je ponovno bio Frane Pamić s kojim baš uživam raditi, a ne smijem ni zaboraviti ostatak tehničkog tima bez kojih ništa ne bismo mogli; Rene Recek, Vedran Augustinović, Marijan Kljajić i Ivan Kljajić.

Foto: Petra Mikšik