Elvis Stanić Group uskoro u novootvorenom zagrebačkom klubu Peti Kupe!
2. svibnja 2022.
Music Box (9881 Članci)
Podijeli

Elvis Stanić Group uskoro u novootvorenom zagrebačkom klubu Peti Kupe!

Jedan od najboljih domaćih suvremenih gitarista i harmonikaša stiže u zagrebački klub Peti Kupe gdje će 12. svibnja koncertno promovirati novi album “Insomnia”.

“Insomnia” je prvi Elvisov album u četiri godine te ne skriva uzbuđenje zbog njegovog skorašnjeg izlaska:

Nakon četiri godine veselim se što mogu najaviti naš novi album ‘Insomnia’ ili ‘Nesanica’. To je motiv koji nam je svima bio blizak u posljednje dvije godine, a iz neprospavanih noći nastala je potpuno nova, potpuno drugačija glazba od onog što smo svirali niz godina. U tom introvertnom vremenu, okrenuvši se samom sebi, pronašao sam neke druge, drugačije zvukove, možda više i bliže progressive jazzu, jazz rocku ili smooth atmosphere žanru. Naravno ponovno se glazbeno mičemo dalje i pokušavamo dignuti ljestvicu, da tako kažem, malo više. Ako vas zanima što smo novog zakuhali, dođite kušati i čuti. Isključite se i jednostavno prepustite glazbi.“, poručio je Elvis.

Na albumu uz vođu projekta  Elvisa Stanića gostuju i Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Damjan Grbac i Branimir Gazdik. “Insomnia” će svjetlo dana ugledati točno na dan zagrebačkog koncerta, 12. svibnja, a u glazbi Elvis Stanić Group osim u Zagrebu možete uživati  na koncertima u Opatiji i Šibeniku.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna dostupne su u sustavu Entrio.hr.