Nela otkrila snažnu baladu “Sto godina”
3. svibnja 2022.
Music Box (10723 Članci)
Podijeli

Nela otkrila snažnu baladu “Sto godina”

69. izdanje Zagrebačkog festivala, održano prošlog četvrtka u City Plazi u Zagrebu, obilježio je i sjajan nastup Nele, mlade i talentirane pjevačice prepoznatljivog vokala, koja je izvela novi hit “Sto godina”. Ovu snažnu baladu potpisuje Matija Cvek zajedno s Nenadom Ninčevićem.

Nela iza sebe broji singlove koji osvajaju radijske postaje, sigurno ste čuli za “Problem”, “Netko kao ti” te pjesmu “Melodrama” po kojoj je njen prvi studijski album dobio ime.  Pjesmu “Sto godina” opisuje kao snažnu baladu za koju vjeruje kako će se zaista slušati idućih sto godina“Mislim da je ovakva pjesma nedostajala mom dosadašnjem opusu.Vjerujem da se neće samo slušati, već i pjevati idućih sto godina. Matija i Neno su zaslužni za prikaz snažnih emocija kojih ova balada ima, a Studio Republika (Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić) za nepogrešiv aranžman i produkciju. Na meni je samo bilo te emocije podijeliti s publikom.”

Kao i uvijek još jednom je osvojila publiku svojim prepoznatljivim i snažnim vokalom, a pripalo joj je treće mjesto koje s istim brojem bodova dijeli sa Zembom Latifom.

Foto: Sara Horvatić