Hip hop proljeće u klubu Aquarius na Jarunu
5. svibnja 2022.
Music Box (10284 Članci)
Podijeli

Hip hop proljeće u klubu Aquarius na Jarunu

Aquarius, klub s 30 godina dugom tradicijom preživio je i najteži izazov do sad – pandemiju koronavirusa zbog kojeg su mnogi željni dobre zabave ostali bez kvalitetnih i cjelonoćnih klupskih provoda.

Kako bi se opet proslavio ples i vrhunska atmosfera noćnih izlazaka, Aquarius se kroz svoje klupske programe ponovno vraća na zagrebačku kartu kultnih mjesta koja su oblikovala generacije. Ovog proljeća će se održati i koncertni program Aqualive, a prva koncertna večer (petak, 6. svibnja) rezervirana je za ljubitelje hip hopa.
Brojne mlade nade hip hopa i hrvatske glazbe općenito svoje su prve koncertne korake napravili na pozornici Aquariusa. Publici su se predstavljali Tram 11, Elemental, Bolesna Braća i mnogi drugi. Nisu izostajali niti svjetska imena pa su tako Aquariusom prošli i Busta Rhymes, Masta Ace, Naughty By Nature, De La Soul… Hip Hop koncerti nastajali su u suradnji s brendom Blackout, a uspješna suradnja Blackouta i Aquariusa nastavlja se upravo na prvom Aqualive koncertu!

Tako u suradnji s Blackoutom na koncertnu pozornicu Aquariusa stiže uzbudljiva šibenska hardcore rap grupa Hram koja je publiku potpuno osvojila svojim albumom „Bijes“. Zagrebačka publika od žestokih Šibenčana može očekivati pravi koncertni spektakl. To su potvrdili i članovi sastava Hram: “Naš album ‘Bijes’ je album pun nakupljene negativne energije koja je utabana u masne beatove i liriku koja je pretvorena u nešto pozitivno. Publika u Aquariusu može očekivati jedan energični nastup. Njihov je posao samo da bengaju.”

Osim grupe Hram, koncert će obogatiti Noti Limun, rap grupa ONI i mladi reper iz Dubrave GIR.

Za afterparty poslije koncerta zaduženi su DJ Re:tro flava i Phat Phillie, koji je u ime Blackouta i sam komentirao događaj: “Startao sam u Aquariusu još 94’ godine i imao priliku provesti najljepše dane tamo. Jako smo uzbuđeni oko nastupa i vjerujemo da će dolazak biti sjajan jer dugo nismo imali ovako dobar lineup. Publika može očekivati odlične hip hop nastupe i vrhunsku atmosferu!”

Ulaznice za koncert (petak, 6. svibnja) mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 50 kuna preko sustava Entrio, dok će na sam dan koncerta cijena ulaznica iznositi 80 kuna.