VAŽNO: Sve što trebate znati pred večerašnji koncert Iron Maidena u Areni Zagreb
22. svibnja 2022.
Music Box (11018 Članci)
Podijeli

VAŽNO: Sve što trebate znati pred večerašnji koncert Iron Maidena u Areni Zagreb

Svjetski sinonim za heavy metal, Iron Maiden, napokon se vraća na velike pozornice i svoju turneju Legacy of the Beast započinje u nedjelju, 22. svibnja 2022. godine, upravo u Areni Zagreb.

Više od 45 godina Maideni osvajaju sve kulture i generacije, a koncert, kako mu i samo ime kaže, donosi upravo to – maestralnu ostavštinu ovih svjetski poznatih i bezvremenskih glazbenih zvijeri.

Vrata Arene Zagreb za sve obožavatelje otvaraju se točno u 18:00 sati, a prije spektakla britanskih glazbenih genijalaca, atmosferu će zagrijati njemački metal bend Lord of the Lost čiji je nastup zakazan od 19:30 sati. Izlazak Maidena na zagrebačku pozornicu očekuje se u 20:50 sati.

Za sve one koji svoju ulaznicu nisu uspjeli osigurati na vrijeme, stiže odlična vijest! Naime, u prodaju je pušten ekskluzivni ograničeni kontigent ulaznica te je ovo posljednja prilika za doživjeti ovaj neponovljivi koncert.

Važna obavijest za sve posjetitelje showa je da je ulaz u dvoranu zabranjen s ruksacima i torbama većima od A4 formata kao i s fotoaparatima te kamerama.

Foto: Ivan Matković