Konstrakta nakon Sea Star Festivala stiže u Tvornicu kulture!
31. svibnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Konstrakta nakon Sea Star Festivala stiže u Tvornicu kulture!

Konstrakta nakon sjajnog nastupa na Sea Star Festivalu u Umagu ponovno dolazi u Hrvatsku. Ovoga puta nastupit će u Tvornici kulture pa će zagrebačka publika napokon dobiti ono što već dugo priželjkuje.

Talentirana umjetnica, koja je postala regionalna senzacija nakon nastupa na Eurosongu, održat će svoj koncert u Zagrebu. 25. lipnja u Tvornici kulture očekuje nas veliki spektakl ove glazbene zvijezde koja dolazi sa svojim bandom Zemlja gruva. Iznimna kantautorica posljednje četiri godine nastupa samostalno iako je zapravo Konstrakta od samih početaka vezana za Zemlju gruva gdje je bila vodeći vokal. Na koncert u Zagreb dolazi upravo s ovim glazbenim sastavom.

Popularnost Ane Đurić Konstrakte od pobjede na Beoviziji ne jenjava. Nakon sjajnog plasmana na Euroviziji gdje je završila na visokom petom mjestu s velikim brojem glasova europske publike nije niti čudo da je zagrebačka publika toliko željno iščekuje. U posljednje vrijeme upravo ona je mnogima omiljena glazbenica, koja gotovo svakodnevno puni medijske stupce, pa uopće ne sumnjamo da će napuniti i Tvornicu kulture dvadeset i petog lipnja. Publiku očekuje glazbeno-scenski spektakl, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Foto: Kosta Đuraković