Poznati svi izvođači Ultra Europea – u prodaji jednodnevne regionalne ulaznice
9. lipnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Poznati svi izvođači Ultra Europea – u prodaji jednodnevne regionalne ulaznice

Samo nas mjesec dana dijeli do početka najvećeg, najspektakularnijeg i najomiljenijeg glazbenog događanja u regiji.

Osmo izdanje festivala ULTRA Europe održat će se u Parku Mladeži od 8. do 10. srpnja, a sudeći prema reakcijama fanova te prodajnim trendovima, bit će ovo posebna godina za sve one koji se upute u Split. Četiri pozornice u Parku Mladeži ugostit će najveće zvijezde današnjice u svijetu elektroničke glazbe, a organizatori najavljuju posljednja imena glazbenika koja će se pridružiti bogatom line-upu. Također, u prodaju su puštene i jednodnevne regionalne ulaznice. Odbrojavanje do najiščekivanije ljetne zabave i službeno počinje!

Najpovoljnije regionalne ulaznice za domaće obožavatelje rasprodane su u rekordnom vremenu, a od danas u prodaju kreću jednodnevne regionalne ulaznice po cijeni od 350,00 kn. Mogu se osigurati preko online stranice sustava Entrio.hr ili na jednom od prodajnih mjesta Tisak Media. Također, od ove godine, ulaznice je moguće kupiti i u kriptovalutama i to putem mjenjačnica FTX.

Main Stage, Resistance Stage, UMF Stage i OASIS Stage imena su ovogodišnjih glazbenih pozornica u splitskom Parku Mladeži na kojima će nastupiti najveće zvijezde današnjice ali i neka nova imena, DJ-i koji započinju svoj put prema zvijezdama upravo u Hrvatskoj. Bit će ovo prilika i odskočna daska za mlade nade elektroničke glazbe, posebno za one koji će nastupiti na pozornici OASIS Stage, pozornici koja nosi ime one iz Miamija i koja se nalazi na glavnom ulazu. Naime, riječ je o izvođačima koji su pobijedili na natjecanju održanom još 2020. godine, na službenoj stranici festivala ULTRA Europe, a najsretniji među njima su Jean Philippe, Wekingz, Moon Shot, St. Vibe, Zunjino, Chvos, Tigi, Sound Of Yaz, Danny Black, Kaane, Medun, Fat Tony, Pete Spruce i Igor. Poznata su i dva nova imena koja će imati veliku čast i otvoriti Main Stage, nakon preduge dvije godine pauze. U petak stiže već najavljeni Frank Walker, subotu ću preuzeti Mykris dok će zatvaranje biti prepušteno Adamu De Greatu.

RESISTANCE pozornica predstavlja još nekoliko odličnih imena. Predvodi ih Pretty Pink, sjajna mlada Dj-ica iz Njemačke, o kojoj se itekako priča posljednjih mjeseci. Naime, upravo njezin set otvara velike nastupe dvojca Above&Beyond na svim njihovim velikim nastupima. U Split stižu i irski duo Rory Lynam b2b Dave Caffrey te Steve Fidelak iz Kanade, a hrvatske snage branit će DJ Full Ferry te dobro poznati domaći producent Pero FullHouse.

Najbolji glazbeni program do sad slušat će se i s UMF pozornice. Lorenzo, DaDoo, Dallerium. Peznt, Vedran Car, Mike&Me, R3wire, Wedamnz, Wags, Norberto Loco i Nome na rasporedu su u petak. U subotu stižu Renato S, Lukas Innemann, Mike Vale, Ares Carter, ANG, Pink Panda, DJ Tora, Plastik Funk, Jerry DaVilla & DJ Pelos, Wincent Wolf i Terry Golden. Zadnji dan rezerviran je za Paula Woodsa, Alberta Novoa, Ivana Mastermixa, Jimmy Clasha, Reggia, Dmitrija Saidija, a stižu i K-ICM, Avadox & MC Goos, Tomo In Der Muhlen, Kentaro te Bank.

Podsjećamo, u Split stižu Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Amelie Lens, Armin van Buuren, DJ Snake, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Marshmello, Nicky Romero, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Steve Aoki, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici, a pridružit će im se i ACRAZE, Airod, ANNA, Frank Walker, Ilario Alicante, Krewella, Sam Feldt and SOFI TUKKER [DJ set]. Bit će ovo još jedno nezaboravno glazbeno putovanje i jedinstvena ljetna razglednica koja će u nekoliko dana obići cijeli svijet.

Ulaznice za osmo izdanje festivala mogu se kupiti na službenoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/ i stranici www.travel2ultra.com te putem online sustava Entrio.hr. Trodnevne GA ulaznice mogu se osigurati po cijeni od 159€, cijena jednodnevne VIP ulaznice za 150€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€. Cijena destinacijske ulaznice iznosi 339€. 

RASPORED DOGAĐANJA DESTINATION ULTRA 2022:

8-10. srpnja – ULTRA Europe, stadion Park Mladeži, Split
11. srpnja – Regatta Party, 585 Clubu, Bol, Brac
12. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar
13. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar
14. srpnja – RESISTANCE Vis, Destination Closing Party, tvrđava Fort George, Vis