Posljednji poziv za surfanje na Supervalu u Vintageu
17. lipnja 2022.
Boris Abramović (274 Članci)
Podijeli

Posljednji poziv za surfanje na Supervalu u Vintageu

Danas, u petak 17.6. i sutra u subotu 18.6. trebali bismo zajedno svi otići u zagrebački Vintage Industrial Bar i dati podršku klincima koji u sklopu projekta Superval sviraju uživo u ovome klubu.

Podsjetimo, Superval je jedan fantastičan projekt o kojemu smo već puno puta pisali, a festival je to školskih bendova koji potiče međusobno povezivanje, razmjenu iskustva, stvaranje i slušanje glazbe te omogućava djeci i mladima da izvode glazbu u profesionalnim uvjetima i osjete iskrenu koncertnu emociju pred njima poznatom i nepoznatom publikom. Pokretačica festivala, profesorica matematike i glazbena entuzijastica Ana Bajo svojim velikim trudom uspjela je festival u ovih nekoliko godina postojanja uspeti na jedan visoki nivo, a ovogodišnje izdanje nudi i nekoliko iznenađenja.

Superval je ove godine napravio veliki iskorak i udružio je snage s INmusic festivalom, našim najvećim rock festivalom koji se godinama održava u Zagrebu, a ove godine, ustvari za nekoliko dana (od 20. do 23.6.) će doživjeti svoje jubilarno petnaesto izdanje.

Organizatori INmusic festivala prepoznali su potencijal koji Superval svakako ima i ponudili su priliku mladim bendovima da već ove godine zasviraju na jarunskom jezeru i podjele pozornicu s nekim od najvećih imena svjetske rock glazbe. Dugo se mladim glazbenicima s ovih prostora ovakva prilika nije ukazala, pa kad je već tu svakako bi je trebalo pokušati iskoristiti, a svi koji dođemo danas i sutra u Vintage Industrial Bar vidjet ćemo koji su bendovi dobili priliku zasvirati na INmusicu i vidjet ćemo da su tu priliku zasigurno i zaslužili.

Dođimo zato svi u Vintage i podržimo ovu glazbenu mladost, jer “oni su budućnost i oni nam se sviđaju“, a svakako ih gledamo i idući tjedan na INmusicu.

Program u Vintage Industrial Baru počinje svaku večer u 18 sati i traje do iza ponoći.

Posljednji je ovo poziv na surfanje na Supervalu!