Hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić sa svojim bendom objavio prvi singl i najavio koncerte
23. lipnja 2022.
Music Box (9557 Članci)
Podijeli

Hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić sa svojim bendom objavio prvi singl i najavio koncerte

Stereotrip dolaze iz Splita i bend upravo predstavlja prvi singl i spot “Suze, krv i znoj” s kojim obogaćuju hrvatsku alter rock scenu.

Ovim singlom najavljuju svoj debitantski album koji će do kraja godine objaviti za splitsku diskografsku kuću Street Pulse Music. Glazbu i aranžman za pjesmu potpisuju svi članovi benda: Marko Petrović – vokal, bas gitara, Roko Leni Ukić – bubnjevi, Ante Madunić – gitara i Antonio Vuletić – klavijature. Petrović je i autor teksta. Spot je režirao i montirao zagrebački redatelj i glazbenik Dinko Čvorić (Doringo).

Stereotrip je počeo s radom krajem 2019. godine, a bend su oformili Marko Petrović i Roko Leni Ukić kojima su se ostali spomenuti članovi pridružili nešto kasnije. Krajem prošle godine bend je u mostarskom studiju “Pavarotti” snimio album na kojem će se naći 11 pjesama, a materijal je miksao i masterirao Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips) u zagrebačkom studiju “Dan mrak”. Stereotrip je krenuo i na svoju prvu samostalnu turneju., a nakon nastupa na kinsnskoj tvrđavi prije Leta 3 slijede i ovi koncerti:
25.06. Vrlika Lake Fest
23.07. Paiz Music Festival, Stari Grad – Hvar
29.07. Mariner’s Pub, Ploče
06.08. Opuzen
20.08. Pučišća, Brač