“Imam sve” nova je pjesma grupe M.O.R.T. kojom najavljuju novi album
12. studenoga 2022.
Music Box (10723 Članci)
Podijeli

“Imam sve” nova je pjesma grupe M.O.R.T. kojom najavljuju novi album

Sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T. predstavlja singl “Imam sve” kojim, uz prateći videospot, najavljuju novi album.

M.O.R.T. će na proljeće objaviti novo izdanje pod nazivom “Samo hrabro i bezveze!”. Prvi je to njihov album nakon tri godine, na kojem je bend radio u vrijeme lockdowna, a najavni singl „Imam sve“ žestok je i furiozan uvod u novu kreativnu fazu.

Ovaj album zaista ima sve. Novi singl poslušajte sada, a na album pričekajte do otapanja snjegova, služit će vam kao alat za preživljavanje sljedeće 3 godine. Samo hrabro i bezveze ljudi, imate sve”, poručuju Mortovci.

Prateći spot su snimili Nevio Smajić i Mario Borščak iz Nevideno.com zajedno s bendom i njihovim prijateljima u prostorijama Katrana u Zagrebu.

Beskompromisna četvorka iza sebe ima četiri albuma, od kojih je zadnji “Standing Runningman”, inače prvi album benda na engleskom, kao i sjajan prethodnik “Tužna kocka“, dok M.O.R.T. broji preko 400 koncerata, nastupe po Britaniji i Irskoj, te nizu festivala u Hrvatskoj i regiji.

Prva prilika za čuti novi singl “Imam sve”, u kombinaciji s teškom artiljerijom pjesama s prošlih albuma, bit će u zagrebačkom Vintage Industrial Baru gdje će bend nastupiti 24. studenog, te u splitskoj Kocki 24. prosinca.

Foto: Marko Ristićć / Zamrznuti tonovi