Otkazan zagrebački koncert grupe Whitesnake
29. lipnja 2022.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

Otkazan zagrebački koncert grupe Whitesnake

Grupa Whitesnake, zbog bolesti pjevača Davida Coverdalea, otkazala je niz koncerata aktualne europske turneje, među kojima i onaj zagrebački planiran za 2. srpnja. Njihovi specijalni gosti Steel Panther u subotu će ipak nastupiti u Zagrebu.

Kao što je ranije objavljeno, još uvijek sam pod liječničkom naredbom da mirujem u krevetu i ne pjevam sljedećih 5 dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo nažalost morati otkazati zagrebačku predstavu. To je jako žalosno za nas, posebno za članove našeg benda koji su trebali nastupiti pred svojom publikom. Michele Luppi, naš „talijanski pastuh“, veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno Dino Jelusić, Ponos Hrvatske, koji je želio dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu. Žao nam je što su otkazivanja neophodna kako bi ozdravili i završili ostatak naše turneje“. Tim riječima se na svojim službenim kanalima oglasi frontman benda David Coverdale.

Povrat novca za otkazani Whitesnake koncert kreće od ponedjeljka 4. srpnja i može se zatražiti na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena.

Na službenoj Facebook stranici promotora objavljen je mehanizam kako vlasnici Whitesnake ulaznica mogu ući na koncert Steel Panthera.