Zadar pleše u ritmu svjetskih hitova – uskoro počinje 2. Zadar Sunset Festival
10. srpnja 2022.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Zadar pleše u ritmu svjetskih hitova – uskoro počinje 2. Zadar Sunset Festival

Tisuće mladih iz cijelog svijeta dolaze na drugo izdanje Zadar Sunset Festivala od čijeg nas dugo iščekivanog početka dijeli još samo dvadesetak dana.

Ovogodišnji Festival, čije se ulaznice prodaju rekordnom brzinom, trajat će čak četiri dana, od 30. srpnja do 3. kolovoza kada nas na velikoj pozornici pored instalacije Pozdrav Suncu s koje puca spektakularan pogled na Jadransko more i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu, očekuju nastupi svjetskih ali i domaćih DJ zvijezda.

Posjetitelji će uživati u nastupima megapopularnog Dennisa Cruza, Archija Hamiltona i Pawse, atraktivne Nizozemke Cheline Manuhutu, te Britanca Elija Browna. Domaće izvođače ove godine predvode Zadranin Aldo Morro, Alvize, Groove Masters, Mony, Pablo Panda i Yakka. Na ovogodišnjem festivalu očekuje nas još popularnih imena koja ćemo uskoro saznati.

Nakon velikog uspjeha premijernog izdanja, ulaznice za nadolazeći festival planule su u samo nekoliko dana pa se na ovogodišnjem Zadar Sunset Festivalu očekuje dnevna posjećenost koja prelazi dvije tisuće ljubitelja vrhunske elektronske glazbe. Rastom interesa i samog Festivala ovogodišnje izdanje tako će imati veću pozornicu s još boljom i kvalitetnijom produkcijom, spektaklarnim osvjetljejem i ozvučenjem za vrhunski glazbeni doživljaj. Tu su i veći backstage, veći i luksuzniji VIP prostori u kojima će se sada moći zabavljati još veći broj gostiju, te food corner za osvježenje uz slasne zalogaje.  Uz središnji program na Pozdravu Suncu, ove nas godine očekuje dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, boat partiji, beach sessionsi te još mnogo toga.

Ulaznice po cijenama od 185 kn za četverodnevnu te 320 kn za VIP ulaznicu možete kupiti u sustavu www.entrio.hr