Uz Moondance festival i underground techno ispratite vrući srpanj
22. srpnja 2022.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Uz Moondance festival i underground techno ispratite vrući srpanj

Posljednji vikend u srpnju Moondance festival će u svom 9. izdanju predstaviti neke od najzanimljivijih artista iz svijeta underground techna s posebnim gostovanjima s berlinske techno scene koja je priznata kao kulturna baština UNESCO-a, baš kao i Kula Kamerlengo na kojoj se festival održava.

Moondance festival je „boutique“ festival za sve istinske technoljupce koji je u dosadašnjih 8 izdanja osvojio srca mnogih partijanera te dobio brojne nagrade i priznanja. Ambasador nagrada za najbolji hrvatski elektro festival 3 godine za redom kao i priznanja u Forbes magazinu za jedan od europskih festival na neobičnoj lokaciji, The Spaces Magazine za festival s najljepšim ambijentom, samo su neki od mnogih koje je Moondance festival oduševio.

Zabilježite vikend 29.7. – 31.7. za izlet u Trogir i ne propustite najbolju techno zabavu na Jadranu ovoga ljeta. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji na Entrio.hr kao i na licu mjesta pojedinačno za svaki party:

Pirate Boat Party: 29.7.2022. 15 – 19h
Electric Boat Party: 30.7.2022. 15 – 19h
Night One u Kuli Kamerlengo: 29.7.2022. 21 – 6h
Night Two u Kuli Kamerlengo: 30.7.2022. 21 – 6h
AfterParty: 31.7.2022. 6 – 12h

Program traje od petka do nedjelje. U petak i subotu preko dana isplovljavalju brodovi s Moondancerima, a navečer se program nastavlja u Kuli Kamerlengo. Tko preživi, nastavlja na after partiju na tajnoj lokaciji.

Ove godine do sada objavljeni line up predvode predstavnici berlinske techno scene Olivier Deutschmann i Jamaica Suk, iz Londona stiže Saytek, a iz dalekog Los Angelesa MR C koji će upravljati Pirate Boat partyjem u petak. Regionalne i domaće snage ove godine predvode: DJ Jock (premijerni live nastup), Jan Kinčl, Forest People, Marko Vuletić, Tome R, Feta, Beko, Amir Groove, Mozer i domaćin Pero FullHouse aka Skeptik.