Stromae i Camila Cabello predstavljaju soundtrack ljeta – “Mon Amour”
29. srpnja 2022.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Stromae i Camila Cabello predstavljaju soundtrack ljeta – “Mon Amour”

Stromae je objavio svoj najnoviji singl „Mon Amour“, funkom i popom obojanu ljetnu suradnju s američkom pjevačicom, kantautoricom i glumicom kubanskog porijekla Camilom Cabello.

Camilin vokal u kombinaciji s prepoznatljivim francuskim baritonom belgijske superzvijezde pjesmi koja izvorno stiže sa Stromaevog trećeg albuma „Multitude“ daje jednu potpuno novu dimenziju. Pjesmu „Mon Amour“ je producirao Stromaeov mlađi brat Luc Van Haver.

Netom nakon izlaska ovog singla otkriven je i njegov duhoviti prateći spot u režiji Juliena & Quentina. Radnja priče smještena je u „Villa Mon Amour“, izmišljenoj reality emisiji u kojoj sudionici iskorištavaju svoju karizmu i zavodnički šarm kako bi postali finalisti. 10 sudionika (uključujući likove koje glume Stromae i Camila) ne oklijevaju upotrijebiti sva sredstva na raspolaganju za konačnu pobjedu. Luc Van Haler objašnjava kako je došao do ove ideje:

“Daleko od toga da ne volim ili ismijavam reality TV. Spot služi kao zrcalo za ljudsku komediju koja se odigrava u Stromaeovim stihovima, jer se u kandidatima zapravo može pronaći svatko od nas.”

 

Na ovogodišnjem izdanju njujorške Met Gale Paul Van Haver, poznatiji kao Stromae, upoznao je Karlu Camilu Cabello Estrabao, poznatiju kao Camila Cabello. Dvoje umjetnika brzo su se povezali. Na Stromaeovo iznenađenje, Camila je priznala da voli njegov posljednji album „Multitude“, posebno „Mon Amour“. Ne trepnuvši okom, Stromae je predložio da pokušaju raditi na nečemu zajedno – i tako je ostvarena prva suradnja između Stromaea i Camile Cabello.

Ovog je proljeća međunarodno priznati umjetnik, pisac, izvođač, producent, dizajner i redatelj rođen u Belgiji objavio svoj treći studijski album „Multitude“ kojeg su u međuvremenu pohvalili The New York Times, Rolling Stone, Pitchfork, NPR i bezbroj drugih cijenjenih publikacija i kritičara. „Multitude“ (u prijevodu: mnoštvo, gomila) glazbeni je prozor u svijet, u ljude i njihove rijetke trenutke zajedništva i zadovoljstva koja dijele. Predstavlja alkemiju suprotnosti, oblikovana voljom za progovaranje bez osuđivanja ili prijezira raznolikih ljudi, te nagon za istraživanjem vlastitog, ali i tuđih života.

Remek-djelo od dvanaest pjesama skladao je Stromae, producirala ga je njegova kreativna etiketa Mosaert, a sadrži najnovije singlove „Santé“, „L’enfer“ i „Fils De Joie“.