Culture Club Revelin za kraj ljetne sezone najavljuje nastupe Andrewa Mellera i Dombreskyja
27. rujna 2022.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Culture Club Revelin za kraj ljetne sezone najavljuje nastupe Andrewa Mellera i Dombreskyja

Iako je ljeto sad i kalendarski gotovo, zrake sunca još uvijek obasjavaju Jadran, a stanovnici i turisti jadranske obale uživaju u posljednjim danima mora, kupanja i ljetnih noćnih izlazaka.

Culture Club Revelin u kalendarsku jesen ušao je s uz ritmove grčkog boga elektronike i najsvježiju DJ zvijezdu egzotičnog elektroničkog zvuka, ARGY-ja, a posljednje ljetne dane i ljetnu sezonu ispratit će uz bombastična gostovanja trenutačno najaktualnijih underground DJ zvijezda. Tako 30. rujna u Revelin stiže Andrew Meller a 8. listopada, klub službeno zatvara ljetnu sezonu 2022. godine uz gostovanje francuskog DJ virtuoza – Dombreskyja!

Andrija Antić se prvi put pojavio na sceni 2009. godine kao jedan od osnivača ReWire-a, projekta koji je rezultirao s preko 60 izdanja koja su spojila korijene funka, techna, disca i housea dok 2014. godine pokreće alias Andrew Meller pod kojim se probija na svjetsku scenu svojim remiksom pjesme ‘Born Slippy’ grupe Underworld. Ovu su pjesmu podržali i svirali izvođači kao što su Carl Cox, Nicole Moudaber i Paco Osuna, što je Andrewu dalo velik broj međunarodnih obožavatelja i pratitelja. Njegov jedinstveni pristup produkciji vođen je raspoloženjem i emocijama, stoga je u stanju isporučiti glazbu koja se ne može staviti pod očekivani žanr već obuhvaća široku lepezu house, deep house, tech house i techno ritmova. Sveukupna kombinacija njegovog zvuka dovodi do nezapamćenog glazbenog iskustva, u što će se imati priliku uvjeriti svi posjetitelji Culture Cluba Revelin 30. rujna.

Zadnji ljetni vikend u Revelinu obilježit će nastupom 8. listopada francuski DJ virtuoz s američkom adresom – Dombresky. Stigavši u Miami 2016. iz Montpelliera u Francuskoj, Dombresky je bio inspiriran za stvaranje elektronske glazbe koja je zabavna i plesna. Nakon što je dobio podršku legendarnih izvođača kao što su Atrak, Tchami i DJ Snake, postaje sve prepoznatljivije ime glazbenog svijeta a 2019. godina označila je početak istaknutih trenutaka u njegovoj karijeri. Hitom ‘Soul Sacrifice’ osvaja glazbene playliste diljem svijeta uz milijunski interes njegove sve veće fan baze. Svoj status potvrđuje nastupima u legendarnim svjetskim klubovima i festivalima poput Space Miami, EDC Mexico, Lollapalooza ili Tomorrowland, a nakon prisilne pauze uzrokovane pandemijom, svoj zvjezdani DJ put nastavlja u 2022. godini.

Kraj ovogodišnje ljetne sezone u Culture Clubu Revelin, 8. listopada, obilježit će, dakle, najaktualniji beatovi i ritmovi elektroničke plesne glazbe, a svi posjetitelji mogu očekivati opraštanje od ljeta uz prasak dobre glazbe i ples do jutra među zidinama starim više od 500 godina. Iznimna atmosfera, mix svih žanrova i nacija, najpoznatija i najaktualnija gostovanja DJ zvijezda, smijeh, sreća i ruke u zraku posjetitelja koji do svitanja uživaju u svojim Revelin trenucima obilježili su ljeto ovog najprestižnijeg hrvatskog kluba, koji je, uz sve, ove godine proglašen i 22. najboljim klubom na svijetu!

Culture Club Revelin ovu ljetnu klupsku sezonu zatvara u velikom stilu i s velikim ponosom. Ponosom na uspješno ljeto, ponosom na svoje posjetitelje, goste, turiste, prijatelje, i na svoje Dubrovčane koji ovom klubu daju upravo tu atmosferu o kojoj se kroz svijet priča. Zatvaranjem ljetne plesne sezone nagovještava se zimska koncertna sezona u Revelinu, no o tome više uskoro!

Foto: Press