Kiki Lesendrić i Piloti žude za nostalgijom na novom studijskom albumu “Mali tragovi na nebu”
27. rujna 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Kiki Lesendrić i Piloti žude za nostalgijom na novom studijskom albumu “Mali tragovi na nebu”

Glazbenik i kantautor Kiki Lesendrić, koji je sa svojim Pilotima osvojio osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća jedinstvenim autorskim pečatom i pjesmama koje su postale svevremenske, predstavlja novi studijski album s 10 pjesama.

Pričama, ali i zvukom, naravno uz nove produkcijske standarde, ovaj će album u slušateljima probuditi nostalgiju za nekim ljepšim vremenima. Priče su to i o prijateljstvu, razdvojenosti i ljubavima, zapravo svemu onome što je ostavilo, kako kaže naziv ovog albuma – “Male tragove na nebu”. Vokalno uvijek na visini zadatka, Kiki Lesendrić sa svojim bendom melodijski i harmonijski stvara idealni podražaj za uši svakog slušatelja.

Kiki Lesendrić i Piloti na albumu su surađivali s Ivanom Peters na pjesmi “Nečija greška”, ali i s brojnim drugim instrumentalnim solistima. Sve pjesme snimane su u razdoblju od 2016. do 2022. godine u studiju Strawberry Fields, a dodatna snimanja obavljena su u studiju Sing Sing u Melbourneu i Studiju 6 Radio Beograda. Album su snimali Zoran Timotijević, Goran Simpraga i Tibby Flora, dok je sve miksao i producirao Kiki Lesendrić, autor skoro svih pjesama. Uz Kikija, koji je svirao električne i akustične gitare, pa čak i sitar, u njegovom bendu su Vladimir Migrić na bubnjevima i udaraljkama, Vladimir Negovanović i Ljubomir Sobotović na električnim gitarama, Marko Nikolić na bas gitari, Olga Popović na pratećim vokalima i violini te Vojislav Dragović na klaviru i Hammondu. Od gostiju tu su Brandon Bliss, Leontina Vukomanović, Marko Cvetković, Dejan Ilić Cvika, Slobodan Đorđević, Predrag Manov, Bojan Vasić, Aleksandar Mitrović, Vladan Vučković Paja, Vladimir Preradović, gudački orkestar Ministarstva obrane Srbije Stanislav Binički i dječji zbor Čarolija.

Povodom izlaska CroRec Video je objavio lyric videe za sve pjesme s albuma “Mali tragovi na nebu”, a koje možete pogledati na YouTube kanalu Croatia Recordsa i Jugotona. Album je dostupan i na svim svjetskim streaming servisima, a od danas ga možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 79 kuna kao i na webshopu.