Rundekove remasterirane “Ruke” u prodaji na dvostrukom vinilu i CD-u
15. listopada 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Rundekove remasterirane “Ruke” u prodaji na dvostrukom vinilu i CD-u

Prije punih 20 godina objavljen je fenomenalni, legendarni album „Ruke“. Ovu obljetnicu, Darko Rundek i Menart, odlučili su proslaviti izlaskom remasteriraniog reizdanja na dvostrukom, 180 – gramskom vinilu u boji i na CD-u. Na vinilu se bonus četiri neobjavljene verzije pjesama: “Untitled II”, “Grane smo na vjetru”, “Tranzit” i “Kao vjetar”.

„Prije 20 godina, Menart je objavio album ‘Ruke’. On je bio plod moje pariške avanture s Isabel na violini, Dušanom Vranićem na klavijaturima, Đanijem Pervanom na udarljkama, Vedranom Peternelom na zvučnim efektima, snimanju i produkciju, uz sudjelovanje još desetak francuskih i hrvatskih glazbenika. Taj nas je album uveo na međunarodnu scenu. Na njemu se utemeljio Rundek CARGO Orkestar koji je skupa „jahao“ desetak godina. Bila je to vrlo nadahnuta suradnja i zahvalan sam na iskustvima i novim pogledima koje je otvorila!“ – rekao je Darko Rundek.

Veliki interes za ovim izdanjem u cijelog regiji i šire, pokazuje činjenica da su svi potpisani primjerci vinila koji su se mogli prednaručiti prije službenog izlaska, putem Menart webshopa, rasprodani u manje od 72 sata.

Od sada dvostruku ploču i CD „Ruke (Remastered)“ možete kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari, putem Menart webshopa i u svim boljim CD shopovima.