Rihanna se vratila u svijet glazbe s novom pjesmom “Lift Me Up”
6. studenoga 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Rihanna se vratila u svijet glazbe s novom pjesmom “Lift Me Up”

Rihanna se, nakon duge pauze, vratila s novom glazbom! Najprodavanija izvođačica digitalnih singlova svih vremena koja je u posljednjih nekoliko godina razvila impresivan dizajnersko-kozmetički brend, vraća se u svijet glazbe pjesmom „Lift Me Up”. „Lift Me Up” je vodeći singl soundtracka za nadolazeći film „Black Panther: Wakanda Forever”.

Ovaj singl označava Rihannin povratak glazbi nakon šestogodišnje pauze: posljednji album kojeg je objavila bio je „ANTI”, a izašao je u 2016. Zadnju pjesmu „Believe It” objavila je u suradnji s kanadskim glazbenikom PartyNextDoor 2020. godine.

Lift Me Up” emotivna je posveta izvanrednom životu i nasljeđu pokojnog glumca Chadwicka Bosemana. Pjesma iza koje stoje Tems, dobitnik Oscara Ludwig Göransson, Rihanna i Ryan Coogler naći će se na službenom soundtracku filma „Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By” koji će postati dostupan na streaming platformama 4. studenoga. Soundtrack su producirali Ryan Coogler, Ludwig Göransson, Archie Davis i Dave Jordan, dok je originalnu glazbu („Black Panther: Wakanda Forever – Original Score”) skladao i producirao Ludwig Göransson – njezin izlazak očekuje se tjedan dana nakon objave službenog soundtracka.

Novi film „Black Panther – Wakanda Forever” stiže iz Marvelovog studija te je jedan od najiščekivanijih filmskih događaja godine. Queen Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) i Dora Milaje bore se kako bi zaštitili svoju naciju od svjetskih sila koje interveniraju nakon smrti kralja T’Challe. Dok Wakanđani nastoje prihvatiti gubitak voljenog vođe, heroji se moraju udružiti te uz pomoć Nakie i Everetta Rossa iskovati novi plan za kraljevstvo Wakande. Film je režirao Ryan Coogler, a u najavljeno je da u kina stiže 11. studenoga.