André Rieu rasprodao zagrebačku Arenu!
11. studenoga 2022.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

André Rieu rasprodao zagrebačku Arenu!

Dva tjedna uoči nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini André Rieu rasprodao je najveću hrvatsku dvoranu, Arenu Zagreb.

Koncertom 25. studenog 2022. u Areni Zagreb, André Rieu, četiri godine od izuzetno uspješnog nastupa, vraća se u Hrvatsku sa svojim Johann Strauss orkestrom po treći put u sklopu svjetske turneje.. Organizatorima i promoterima Star produkciji ne prestaju zvoniti telefoni i stizati mejlovi, traži se ulaznica više. Ovakva količina pozitivne energije među publikom koja ga željno iščekuje je nevjerojatna, a rezultirala je činjenicom da više nema nijedne ulaznice u prodaji!

“Poznata je činjenica koliki trud i optimizam André ulaže u pripreme svojih koncerata, ali i u odnos sa svojim orkestrom – upravo je “kralj valcera” klasičnu glazbu učinio dostupnom svima. Veseli nas što se nakon četiri godine vraćaju u zagrebačku Arenu kao i zbog iznimno velikog zanimanja ljudi.” – izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Njegov besprijekoran način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, fantastične melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.

Foto: Nikola Knežević