Luce otkrila veseliju i optimističniju verziju sebe uz pjesmu “Bolje je”
12. studenoga 2022.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Luce otkrila veseliju i optimističniju verziju sebe uz pjesmu “Bolje je”

Novi singl Luce “Bolje je” pjesma je koja je porukom, ali i tempom ovog puta, kaže nam, malo veselija i optimističnija verzija nje same, a sada nam predstavlja i njezin video spot, nastao u režiji mladog kreativca Dinka Čvorića Doringa, koji je uspio dobiti tu razigranost i vrckavost koja odgovara pjesmi.

“Moj smo dio snimili u svega nekoliko tejkova, a ostalo je Doringo napravio sam i baš sam jako zadovoljna s energijom koju video šalje!” – poručila je Luce.

Autorski je pjesma nastala u suradnji s Lucinim stalnim suradnikom, producentom i autorom Alanom Dovićem, koautorom pjesme, koji uz Luce potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju, a donosi stilsku mješavinu popa, soula  i funka.

“Kao što i sami naslov sugerira, pjesma je i porukom, ali i tempom ovaj put malo veselija i optimističnija verzija mene, za razliku od uobičajenih balada na koje ste možda i navikli. Koautor i producent pjesme je Alan Dović. Zapravo smo zajedno brainstormali, on je imao neku muzičku ideju, ja sam imala tekstualnu. Sjeli smo i složili pjesmu koja je mješavina soula, funka, popa, svega pomalo – ja sam jako zadovoljna i nadam se od sveg srca da ćete guštati jednako kao i mi dok smo je stvarali” – nadodala je.

Nova je pjesma imala i svoju promociju uživo u zagrebačkom Spunku gdje je predstavljen i novi video spot. Promocija je započela uz premijerno emitiranje novog Lucinog spota “Bolje je”, a Luce je u pratnji Filipa Pavića na gitari publiku počastila svojim  poznatim pjesmama kao što su “Možda mi”, “Sama ostajem” i “Bar još tren”. U izvedbi pjesme ‘Zašto’, s još jednom gitarom pridružio im se autor pjesme Alan Dović, Lucin stalni suradnik i producent s kojim Luce priprema svoje novo studijsko izdanje.

Foto: Maja Turković