Svjetski mega car Rambo Amadeus “pod rotacijom” dolazi u Zagreb
21. studenoga 2022.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Svjetski mega car Rambo Amadeus “pod rotacijom” dolazi u Zagreb

Nekoliko dana pred koncert u zagrebačkoj Tvornici kulturi, koji će se održati u petak, 2. prosinca, kultni balkanski muzičar Rambo Amadeus predstavlja novi singl, naslovljen “Pod rotacijom”.

O novoj pjesmi, svjetski mega i kilo Tzar otkriva: “U tekstu sam pomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvežavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom inspirisao, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim sa radom.

Nova pjesma ovog renesansnog stvaraoca dodatna je najava iščekivanog koncerta koji Rambo Amadeus priprema za publiku u Zagrebu, zajedno sa svojim virtuoznim orkestrom Five Winnetous.

Kako je ranije i otkrio, njegov stav o koncertima se promijenio: “Radujem se dolasku, poslije duge pauze počeli smo da sviramo, željni uzavrele koncertne atmosfere. Promjenio se prilično moj odnos prema koncertima. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Evropi, nategnutih međunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem ne izlazim više na binu rutinski, nego svaki put kao da mi je – poslednji, jer pojma nemam da li ću imati novu priliku.

Već prva objava njegovog koncerta u Tvornici kulture privukla je pažnju šire javnosti, i to svojim specifičnim i unikatnim kategorijama ulaznica, koje nude ‘prve redove do ograde’ (Fan Pit), ‘okajavanje određenih grijeha’ (Mala Pokora), ‘oprosta zbog nedolaska na koncert’ (Tesserae Indulgentiarum – Oprost ulaznica) pa sve do mogućnosti ‘postanka vlasnikom 50% svih Rambovih postojećih i buduće ostvarenih autorskih prava’ (Strategic Partner Card).

Cijene ulaznica kreću se od 120 kuna do 75 milijuna kuna, a organizator poručuje kako je u prodaji preostao još manji kontingent ulaznica. Dostupne su putem sustava Eventim.hr.

Foto: Julien Duval