Mlada trap nada Miach nastupit će uz Senidah u Boogaloou
3. prosinca 2022.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

Mlada trap nada Miach nastupit će uz Senidah u Boogaloou

Da bi spektakl 9. prosinca u Boogaloou uz Senidah bio potpun, ovoj će se slovenskoj trap divi na pozornici pridružiti velika nada domaće trap i R&B scene, vrlo talentirana Miach! Za dobru atmosferu bit će zadužen i DJ Tikach. 

Miach se po prvi puta na hrvatskoj glazbenoj sceni pojavila krajem 2021. godine s R&B singlom “23 32” te je kasnije u svoju glazbu pomiješala i elemente pop i trap žanrova. Nakon prve pjesme uslijedio je singl “Budi Tu”, synth pop zvuka s kojim je mlada pjevačica privukla pozornost većeg broja ljudi te također dospjela i na radio postaje u cijeloj regiji. Izbacivši singl “Trnci”, Miach je još jednom pokazala svoju svestranost igrajući se sa dancehall zvukovima s uvijek prisutnim R&B melodijama.

Svoj dosadašnji, najveći uspjeh je postigla sa singlom “NLO” koji je izašao u sklopu njenog prvog EP-a “Između Nas” u 9. mjesecu 2022. godine. Pjesma “NLO” u suradnji s Hiljsonom Mandelom je u manje od 24 sata završila na YouTube trendingu, a nakon izlaska se nekoliko tjedana nalazila na 6. mjestu na ljestvici HR Top 40 te je također bila nominirana i za Cesaricu za hit rujna. Miach je prvi put veliki stage osjetila na festivalu Lil’ Drito u Tvornici Kulture gdje je nastupala zajedno s raznim novim izvođačima. Nakon samo godine dana otkako je objavila svoj prvi singl, mlada pjevačica iza sebe ima već 7 pjesama te produkciju svih njenih dosadašnjih pjesama potpisuje Mihovil Šoštarić, bolje poznat pod imenom Lockroom.

Senidah (pravim imenom Senidah Hajdarpašić) rođena je u Ljubljani. U početku nije htjela nastupati javno, ali je njena sestra objavila snimku kako pjeva na Youtubeu. Ubrzo je pobijedila na glazbenom natjecanju što je rezultiralo potpisivanjem ugovora s jednom izdavačkom kućom za koju je 2010. izdala svoj prvi samostalni singl “Pustinje”. Pažnju na sebe skrenula je zatim kao pjevačica slovenskog electro soul benda Muff. Ipak, njen zvjezdani uspon događa se nakon što je izbacila hit “Slađana” u ožujku 2018. s njenog sjajnog albuma prvijenca “Bez tebe” izdanog za beogradski Bassivity. Osim spomenute Slađane, s tog izdanja vrijedi izdvojiti singlove “Crno srce”, “Bez tebe” i “Belo”, a sve to joj je donijelo iznimnu popularnost u cijeloj regiji. Ističe se i njenu suradnja s Cobyjem, kao i hit s Dinom Merlinom “Dođi” kojim se približila nekoj novoj publici.

Nakon što su early bird ulazice razgrabljene u vrlo kratkom roku, ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 150 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio.

*Stol se može rezervirati uz obaveznu kupovinu boce i najkasnijeg dolaska do 22h, rezervacije na andjelko.sipus@gmail.com