Cijenjeni album kantautorice Miriiam, “Call Me Up”, dostupan i na vinilu
4. prosinca 2022.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Cijenjeni album kantautorice Miriiam, “Call Me Up”, dostupan i na vinilu

U prodaji je vinilno izdanje albuma “Call Me Up” sjajne mlade glazbenice Miriiam koje je ishvalila kritika, ali i prigrlila šira javnost. LP je objavljen na 130 gramskom crnom vinilu, uz prateću duhovitu knjižicu.

U sklopu akcije “Wise Mustache” koja traje samo tijekom prosinca LP se može kupiti po cijeni od 130 kn (plus poštarina ako je potrebna) i to isključivo narudžbom preko maila mudri.brk@gmail.com. Od siječnja 2023. godine album će se naći i u prodaji u trgovinama po cijeni od 150 kn.

Zagrebačka kantautorica Miriiam predstavila se u prošloj godini s dva singla “Knot” i “Simple-Minded Love” i pratećim šarmantnim spotovima prije nego što je u studenom objavila album prvijenac “Call Me Up” u izdanju prijateljskih diskografskih kuća Basic&Rough i Mudri Brk. Album je odmah naišao na hvalospjeve kritike, pa je tako uvršten među najbolje albume 2021. godine po ocjenama Večernjeg Lista i Music Boxa.

Album je od izlaska krajem 2021. godine do danas samo na Spotify servisu streaman više od 200 000 puta, a pjesme su s njega dospjele do radijskih postaja od SAD-a, Australije, Njemačke, Francuske, Nizozemske, UK-a, Brazila, Italije, Švedske, Španjolske do Portugala.

Miriiam je, osim publike, prigrlila i kritika te joj je novinarski Rock&Off žiri dodijelio nagradu Veliki Prasak za najboljeg novog izvođača godine. U međuvremenu je objavila i spot za singl “Stella” te EP “Live Session”. Nakon jake ovogodišnje koncertne sezone i nastupa na festivalima kao što su INmusic, Motovun Film Festival, Let’s Rock, Mudri Brk, Hoomstock itd., usvirani je bend sjajnim nastupom u zagrebačkom KSET-u promovirao izlazak hvaljenog prvijenca u fizičkom vinil formatu.

Foto: Marina Uzelac