Najveća proslava Nove godine uz We Love Sound i 11 imena svjetske i domaće elektroničke scene
17. prosinca 2022.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Najveća proslava Nove godine uz We Love Sound i 11 imena svjetske i domaće elektroničke scene

Prvi sati u 2023. godini donose nam jedinstveni party koji nas vodi na nesvakidašnje, višesatno glazbeno putovanje. Spektakularni We Love Sound, jedini događaj ovakvog tipa u Hrvatskoj, nosi ime A New Dawna očekuje nas u zagrebačkoj HALI, 1. siječnja od 2 sata te se nastavlja kroz cijeli prvi novogodišnji dan.

Cjelodnevno uživanje u glazbi i plesu predvodit će talijanska DJ zvijezda Roberto Capuano te ona regionalna Marko Nastić čiji su techno ritmovi najljepša uvertira za prve sate, ali i najava novih zabavih dana i mjeseci u 2023. godini. Ovo je jedan od rijetkih događaja u Europi koji će posjetiteljima omogućiti vrhunsku zabavu i nezaboravne trenutke od novogodišnje noći i prvog dana Nove.

Regionalnu zvijezdu Marka Nastića nije potrebno puno predstavljati, a koliko je njegova glazba kvalitetna govori posljednja prestižna nagrada Ambasador čije je priznanje za najboljeg regionalnog izvođača u 2022. godini dobio upravo Marko. Uz Nastića događaj će predvoditi talijanski DJ Roberto Capuano te Japanac Yoshitaca. Roberto Capuano je odrastao u Napulju. Postao je jedna od najsjajnijih zvijezda novije generacije i vrsni ambasador napuljskog techno zvuka u cijelom svijetu. Njegova fascinacija umijećem DJ-inga započela je na plesnom podiju. Redoviti uzastopni setovi s Luigijem Madonnom ili Markantonijem pomogli su mu da postane DJ kakav je danas. Nastupa na vrhunskim događajima Monegros, Sonar OFF Week i Drumcode showcase.

Yoshitaca je japanski glazbeni umjetnik odrastao u Berlinu. Redoviti je gost brojnih plesnih podija uz bok s najvećim međunarodnim umjetnicima, a njegov stil glazbe i nastupa omiljen je diljem svijeta. Iako se Japan nalazi na prilično jedinstvenoj poziciji elektronske glazbene scene i geografski daleko od njezinog središta, njegova strast i svijest prema glazbi je upravo u središtu međunarodne elektronske glazbene scene.

Na glazbenoj avanturi u HALI će nastupiti i zavidan broj regionalnih i domaćih DJ imena kao što su Ani., DJ Jock, Kali, Elena Mikac & Felver, Dejan Miličević, Marin Biočić i Mate Čeko.

Ulaznice su u prodaji online na službenoj web stranici ili u sustavu Entrio.hr.

Foto: Julien Duval