Seed Holden oduševio novom baladom “My Everything Is Yours”
2. siječnja 2023.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Seed Holden oduševio novom baladom “My Everything Is Yours”

Nova pjesma talentiranog kantautora Seeda Holdena savršeno pristaje baladičnom mjesecu siječnju. Nosi nostalgični naboj koji nam svakih blagdana ponovno dolazi u posjet, uz sve ostale goste.

Ljudevit Ivić, odnosno Seed Holden, ponovno je unio dio sebe u pjesmu kako bi svoju publiku lako uvjerio u njezinu originalnost i kvalitetu. Dokazan je to, ali i jednostavan način na koji jedan od najboljih kantautora nove generacije piše, sklada i izvodi svoje pjesme.

“‘My Everything Is Yours’ je nastala prošle godine u rujnu, taman kada se ljeto već polako gasilo. Jedna je od onih pjesama koje samo ‘iscure’ na papir, bez potrebe za većim prekrajanjima. Snimio sam ju u rodnom Valpovu, a imao sam i potporu dva sjajna glazbenika, Bojana Petovarija (mandolina, akustična gitara, prateći vox) i Mateja Vidranskog (bas, e-bow). Bojan Petovari, svestrani kreativac, je također zaslužan i za prekrasan kolaž artwork koji svojom kompozicijom prati sam tekst pjesme”kaže Seed Holden.

Karakterističnim sjetnim tonom u glasu valpovački kantautor s berlinskom adresom ne prestaje oduševljavati ljubitelje indie folk glazbe koji otkriju njegove pjesme. Ovaj princ melankolije svira i gitaru i usnu harmoniku, a svakom pjesmom i melodijom dokazuje da je ispred njega svijetla budućnost. Dokazuju to i njegovi prethodni uspjesi, od turneje u Poljskoj do nekoliko EP-ja i soundtrack albuma, a potom i novog albuma koji je objavio za Croatia Records. 2022. godinu zatvorio je koncertom u Zagrebu u Kulturnom centru Mesnička, a još ćemo vidjeti što nam priprema za 2023. godinu koju je otvorio novom pjesmom.