The Gentleman gost Akustike u Rockmarku
7. svibnja 2018.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

The Gentleman gost Akustike u Rockmarku

U utorak, 15. svibnja na pozornici glazbene knjižare Rockmark po prvi put će nastupiti mladi kantautor – The Gentleman.

Ovaj tajanstveni akademski obrazovani i svestrani glazbenik svoj ’džentlmentski’ projekt započeo je 2016. godine, a predstavljeni autorski materijal nastao je kao intimni umjetnički dijalog Gentlemana i pjesnikinje Mrs. Dulovsky.

Do sada se publici predstavio singlovima i videospotovima “Crystal” i “Crossing For Wildlife“, s kojima je slušatelje ujedno uveo i u debitantski album “The Gentleman”, objavljen sredinom veljače ove godine. Već na prvo preslušavanje albuma jasno je kako je njegov izričaj teško svesti pod jedan žanrovski nazivnik, već varira ovisno o atmosferi i karakteru – od melankoličnih balada do kabaretsko mračnih pa sve do društveno angažiranih pjesama.

Svoje koncertne nastupe koncipira u strukturu priče te glazbu vraća u okrilje kazališnog performansa, a posjetitelji njegove Akustike u Rockmarku, 15. svibnja, imat će priliku čuti i vidjeti The Gentlemana u intimnom akustičnom izdanju: “Poštovane dame i gospodo, iznimno se radujem našem druženju na Akustici u Rockmarku. Za vas dolazim potpuno sam, ovaj put bez gostiju koji su me pratili na promocijama, te ću svoje pjesme izvesti najintimnije do sada. Srdačno, the Gentleman”.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.