Nagrađivana kantautorica Pava objavila live album iz Saxa
18. veljače 2023.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Nagrađivana kantautorica Pava objavila live album iz Saxa

Objavom singla “Kraj mene”, najistaknutijeg s albuma prvijenca “Prvi koraci”, jedna od najboljih mladih pjevačica dobila je puno pozornosti šire publike, a singl se zasluženo nalazi među 10 najemitiranijih singlova u državi već 5. tjedan za redom.

Svoj album prvijenac predstavila je u Saxu, a mnogi su tada primijetili da je Pavino izdanje uživo nadprosječno dobro. To se na kraju i potvrdilo s obzirom da je Pavin album postao najprodavaniji u državi prema službenim top listama, a ona je potvrdila status najveće glazbene nade. Na krilima uspješnog albuma i sjajnog performansa sada objavljuje live album izvedbe u kojoj je uživala njezina publika i kritičari koji su napunili kultni glazbeni prostor u kojemu su brojni glazbenici započeli svoj put.

Veliki bend koji možete čuti na “Live @ Sax” izdanju čine: Domagoj Čondrić (bubnjevi), Lovro Knežević (bas gitara), Petar Ivkić (električna gitara), Boris Kapetan (akustična i električna gitara), Dominik Grgić (saksofon), Mihaela Karla Palić (prateći vokal) te Đuro Ravenšćak (feat.), a svojim su izvedbama uz Pavin vokal pokazali zašto su “Prvi koraci” bili jedno od zapaženijih glazbenih izdanja 2022. godine

Na live albumu možete poslušati pjesme “Ponekad”“Budi mi dobro”“Dopusti mi”“Slobodan”, aktualni hit “Kraj mene” i obradu pjesama “Tvoja ljubav” The Bastardza.  Osim toga, na live albumu možete čuti Pavinu interakciju s publikom kojoj je u odličnoj atmosferi prenosila svoje dojmove i zahvale.

Zahvaljujući impresivnim nastupima i albumu, Pava je zavrijedila najstariju hrvatsku glazbenu nagradu – Music pub za kategoriju najbolje mlade pjevačice, a njezin debitantski naslov bio je jedini autorski prvijenac koji je došao na sam vrh liste u 2022. godini.

Nakon što je završila poglavlje prvog albuma, Pava se okreće novoj epizodi koja će usmjeriti njezin glazbeni put. Ove godine očekuje nas još uspješnica koje marljiva i poduzetna kantautorica priprema svakodnevno. Velika su očekivanja i publike koja bi jednu od najperspektivnijih glazbenica nove generacije voljela ponovno uživo vokalno pratiti na koncertu.