Sara Renar najavila sezonu koncerata na krovu nebodera, ove godine uz goste
9. svibnja 2023.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Sara Renar najavila sezonu koncerata na krovu nebodera, ove godine uz goste

Godine 2019. kantautorica Sara Renar pokrenula je projekt “Rooftop sessions with Sara Renar” i to putem aplikacije Airbnb Experiences, da bi se na krovu njezine zgrade već prve godine pojavili gosti, ne samo iz Hrvatske, nego i iz drugih zemalja svijeta.

U pitanju su ekskluzivni i intimni koncerti namijenjeni za samo 10 posjetitelja koji se mogu prijaviti isključivo putem Airbnb Experiencea. Danas, 4 godine kasnije, projekt podupire Turistička zajednica Zagrebačke županije i nekoliko drugh sponzora, a po prvi put Sara Renar najavljuje i goste na svojim koncertima.

“Doživljaj namijenjen podjednako i domaćoj publici željnoj novog načina slušanja glazbe kao i turistima i putnicima koji žele na nesvakidašnji način upoznati kulturnu scenu grada postigao je veliki uspjeh kod publike, toliki da vas ima i koji dolazite iz godine u godinu što me baš čini jako sretnom.Ove sezone mi je velika čast najaviti pojačanje! S ponosom vam predstavljam uzbudljiva nova imena regionalne scene koja će mi se pridružiti na pozornici najljepšeg skrivenog krova grada”, objavila je Sara na svojim društvenim mrežama i otkrila kako će 2. i 3. lipnja pozornicu dijeliti s niškim pjesnikom i kantautorom sa zagrebačkom adresom, Dimitrijem Dimitrijevićem. Potom će 7. i 8. srpnja na krov njezinog nebodera doći neotkriven dragulj glazbenog meditarana i to iz Mostara, Vladimir Mićković. Sezonu koncerata zatvorit će 4. i 5. kolovoza zajedno s makedonskom bedroom pop zvijezdom u usponu, Dinom Jashari.

Svi zainteresirani za koncerte se mogu prijaviti OVDJE. Kapacitet je maksimalno deset ljudi po koncertu. U ulaznicu je uključeno piće, a posjetitelji dobivaju na poklon i knjižicu s prijevodima tekstova pjesama.

Foto: Nikola Knežević

IZVJEŠĆE/FOTO: Sara Renar, rooftop sessions i prekrasan zalazak sunca iznad Zagreba!