Dina Rizvić predstavlja novi singl “Ne drži me u mraku” i najavljuje novi album
28. svibnja 2023.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Dina Rizvić predstavlja novi singl “Ne drži me u mraku” i najavljuje novi album

Nagrađivana glazbenica i multiinstrumentalistica Dina Rizvić predstavlja svoj novi singl “Ne drži me u mraku” i najavljuje novi album na hrvatskom jeziku koji objedinjuje njen rad u proteklih nekoliko godina. Dina potpisuje glazbu, tekst, aranžmane, izvedbu, miks i produkciju.

Kao i album, pjesmu “Ne drži me u mraku” potpisuje u potpunosti sama i time je još jednom pokazala svoj izniman glazbeni talent. Snimljen je i zanimljiv videospot u režiji Dinka Šimca koji je savršeno prenio Dininu poruku. Svoj prvi kantautorski pop album “Bez poraza” objavila je sa 16 godina, a 2018. godine izdaje album “Miracles” s jazz orkestrom HRT-a za koji je skladala, aranžirala, odsvirala i otpjevala svoj opus za big band. Može se pohvaliti i suradnjom s mnogim glazbenicima, orkestrima i dirigentima kao što su Boško PetrovićJosipa LisacRTS Big BandAlan Bjelinski i mnogi drugi.

Prošle godine osvojila je nagradu “Hollywood Music in Media Award” u Los Angelesu koja se dodjeljuje za originalnu glazbu u audiovizualnim medijima iz cijelog svijeta u kategoriji “Novi skladatelji”. Trenutno se nalazi u Londonu gdje je studirala audio produkciju na “University of Westminster”, a također radi i kao producentica, aranžerka, skladateljica glazbe za medije (film/TV/radio), te surađuje i nastupa internacionalno s grupom SkyBridge.