IZVJEŠĆE: Spektakularnim nastupom Perpetuum Jazzila svečano otvoreno 34. Brodsko glazbeno ljeto
3. lipnja 2023.
Boris Abramović (258 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: Spektakularnim nastupom Perpetuum Jazzila svečano otvoreno 34. Brodsko glazbeno ljeto

U petak, 2. lipnja u Kazališno koncertnoj dvorani “Ivana Brlić Mažuranić” u Slavonskom Brodu spektakularnim nastupom slovenskog ansambla Perpetuum Jazzile otvoreno je 34. Brodsko glazbeno ljeto.

Pred oduševljenom brodskom publikom ovaj je zbor pokazao zašto gdjegod da se pojavi svojim nastupima oduševljava publiku. Fantastičnim dvosatnim programom digli su doslovno dupkom punu dvoranu na noge i više nego opravdali visoka očekivanja publike koja je ansambl nagradila glasnim i dugotrajnim aplauzom. Letvica je na samom početku visoko podignuta i teško će biti dosegnuti, a kamoli nadmašiti ovakvu razinu kvalitete kojoj smo svjedočili.

34. Brodsko glazbeno ljeto je otvoreno, raznoliki program koji uključuje još mnoštvo domaćih i inozemnih atraktivnih izvođača nastavlja se na puno lokacija i potrajat će sve do 21. srpnja kada će na zatvaranju ovoga izdanja brodska publika ugostiti Jazz orkestar HRT-a koji će koncertno izvesti Tribute to Dino Dvornik. Nadamo se da će i zatvaranje proći u odličnom izdanju kao i ovo sinoćnje spektakularno otvaranje, a isto tako se nadamo da će i u svim ostalim programima ovoga izdanja Brodskog glazbenog ljeta publika istinski uživati.