Kvarnerska prijestolnica zabave, Diamond Club na Krku, otvara vrata ovog vikenda
6. lipnja 2023.
Music Box (10946 Članci)
Podijeli

Kvarnerska prijestolnica zabave, Diamond Club na Krku, otvara vrata ovog vikenda

Klub se vraća svojoj publici u petak, 9. lipnja uz slobodan ulaz, najboljim house i dance hitovima te drugim atrakcijama. Do kraja ljeta u Diamondu gostuju najveće svjetske zvijezde elektroničke glazbe.

Ovog vikenda vrijeme je za povratak nesputane zabave i noćnog života na Kvarneru. U petak, 9. lipnja svoja vrata ponovo otvara Diamond Club na Krku. Nakon vrlo uspješne sezone u kojoj je vratio Kvarner na kartu party destinacija, Diamond donosi još zabavniji i atraktivniji program ovog ljeta.   Jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj i regiji otvara se ovog petka uz najbolje house, dance i r’n’b koje donose Diamondovi DJ-i Vanjanja i Dominique, i to uz slobodan ulaz. Već u subotu, 10. lipnja slijedi program Guilty Pleasure na kojem možete zaplesati i zapjevati pop, r`n`b, dance, latin i MTV hitove, one koje biste rijetko priznali da volite. Najbolje hitove pratit će oba dana i performeri svojim atraktivnim točkama. To je samo uvod u bogatu ljetnu sezonu koja će potvrditi status Diamond Cluba kao žile kucavice noćnog života i clubbinga na razini najboljih svjetskih party destinacija. Ostatak sezone bit će itekako uzbudljiv budući da su već najavljeni nastupi nekih od najpoznatijih svjetskih izvođača.

Krajem srpnja u klub kod Malinske vraća se veliki Shaquille O’Neal kao DJ Diesel, dok u kolovozu stižu Steve Aoki, Ofenbach, Willy William, Fedde le Grand, Topic i druga zvjezdana imena elektroničke glazbe. U pripremi su i brojna druga atraktivna gostovanja koja će Diamond uskoro najaviti.

Ulaznice za sva događanja u klubu s najljepšim pogledom na Kvarner dostupne su online u sustavu Entrio.hr.

Foto: Promo