Roko Vušković otkriva glazbenu bajku na čarobnom Braču
29. lipnja 2023.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Roko Vušković otkriva glazbenu bajku na čarobnom Braču

Vedrina i himnična melodioznost pjesme “Mojoj vili” inspirirale su pjevača i profesora saksofona Roka Vuškovića da spot za svoj najnoviji singl snimi u Sutivanu na otoku Braču.

Upravo s otoka Brača Roko vuče korijene i za njega je vezan od djetinjstva. Tamo će i nastupiti 22. srpnja u sklopu manifestacije Sutivansko ljeto:

„Još dok smo snimali pjesmu u studiju, pred očima su mi se stalno pojavljivale slike mojih najdražih mjesta na Braču za koji me vežu mnoge lijepe uspomene  i  shvatio sam to kao znak da upravo tamo snimimo spot. Ispalo je baš kako sam zamišljao, video izgleda kao jedna lijepa razglednica, prati temu pjesme, a pri snimanju smo zaista uživali jer su sudjelovali meni dragi ljudi uključujući i mog tatu koji je Bračanin.“

Stihove pjesme koja će se naći na Rokovu debitantskom albumu potpisuje umjetnik riječi Nenad Ninčević, a glazbu i aranžman dokazani Miro Buljan koji je autor i Rokove uspješnice „Nema sile te“ te velikog hita Toše Proeskog „Pratim te“ za čiju je obradu Roko dobio brojne pohvale.

Pop album čije objavljivanje Roko Vušković vrijedno priprema za jesen u izdanju Croatia Recordsa i Bonton Musica osim aktualnog singla „Mojoj vili“ sadržavat će pjesme „Nema sile te“, „Pratim te“, „Ne dam na nas“, „Malo kasnije“, „Tvoj je trag u meni“, „Još jednom“, „Ni u snovima“, „Ima boljih“ te jednu sasvim novu pjesmu koju Roko jedva čeka podijeliti s publikom.

Foto: Hrvoje Banić