Festival Ship s više od 20 novih imena zaključio lineup prvog izdanja
17. kolovoza 2023.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Festival Ship s više od 20 novih imena zaključio lineup prvog izdanja

52 Hertz Whale, badfocus, BEACHPEOPLE, Ben T Kadar, Brvski, DJ Demian, Dunjaluk, Fikcio Monger, Gradske Bitange, Jan Niković, microslav, Neon Lies, Nika Turković, S/UMAS, Šimun Matišić, Smrdljivi Martini, tonota, X.U.L, Zarina Prvasevda, ŽEN i Zuzanna Całka novi su izvođači najavljeni za prvo izdanje festivala SHIP. Prvi showcase festival SHIP održat će se za mjesec dana, od 14. do 17. rujna u Šibeniku.

Najavljeni izvođači ujedno i zaključuju lineup prvoga SHIP festivala, koji publici nudi bogat koncertni program s više od 40 izvođača iz 15 europskih zemalja. Chui u Kući umjetnosti Arsen te Nu Genea live band, Porto Morto i nemanja na Tvrđavi sv. Mihovila otvaraju festival 14. rujna. U sljedeća dva festivalska dana na šest pozornica izmjenit će se žanrovski raznolika domaća i strana imena, a festival će zaokružiti međunarodni konferencijski program s preko 60 govornika iz 16 zemalja svijeta.

Ulaznice za SHIP možete nabaviti u sustavu Entrio. Cijena ulaznice za koncert otvorenja 14.9. iznosi 29€, a isto toliko iznosi i ulaznica za sam festival (15.9. i 16.9.), ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i festival (14.9 – 16.9.) iznosi 34€. Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i konferencijskom dijelu programa iznosi 65€.

Festival SHIP organizira We Move Music, Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIP, HGU, HUIG, HUOKU).