Guns N’ Roses objavili novu pjesmu, prvu autorsku kultnog trojca benda u 30 godina
19. kolovoza 2023.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

Guns N’ Roses objavili novu pjesmu, prvu autorsku kultnog trojca benda u 30 godina

Nakon mnogo nagađanja i iščekivanja, novi singl Guns N’ Roses „Perhaps” konačno je vani! Gruba demo verzija pjesme „Perhaps” kružila je nekoliko godina, a Guns N’ Roses su odsvirali pjesmu tijekom tonske probe prije nastupa u Izraelu u lipnju ove godine.

Himnična nova stvar koja označava povratak ovih rock veterana stiže i sa službenim glazbenim videospotom.

Singl „Perhaps”, koji su tijekom 2023. napisali i snimili Axl Rose, Slash i Duff McKagan, prva je njizova zajednička autorska pjesma snimljena u posljednjih 30 godina, odnosno još od izlaska albuma „The Spaghetti Incident?” 1993. Valja istaknuti da su u 2021. objavljeni singlovi „Hard Skool” i „ABSUÂD”, međutim, oni su bili prerađeni iz višegodišnjih demo snimaka.

Prema Slashu, nekoliko drugih starijih pjesama Guns N’ Rosesa također je prerađeno tijekom pandemije. „Postoji pregršt pjesama kojima smo se vratili dok smo bili u karanteni”, objasnio je glazbenik za SirusXM. „Dakle, ima još par pjesama koje namjeravamo objaviti. Jako su dobre, tako da sam poprilično uzbuđen zbog toga.”

“Perhaps” je prva pjesma nakon 30 godina koju je napisao i snimio kultni trojac benda, Axl Rose, Slash i Duff McKagan, jer je prilikom snimanja proteklog albuma “Chinese Democracy” iz 2008. godine od ove trojke bio prisutan samo Axl.