Jeboton Ansambl & prijatelji otvaraju koncertnu sezonu Vintage Industrial Bara
24. rujna 2023.
Music Box (10729 Članci)
Podijeli

Jeboton Ansambl & prijatelji otvaraju koncertnu sezonu Vintage Industrial Bara

U srijedu 27. rujna Jeboton, Ki Klop & Pokle priremaju mini feštu u Vintage Industrial Baru u Zagrebu.

JeboTon Ansambl ulični je sastav koji već godinama uveseljava zagrepčane svojim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga. Bend je nastao kao nusprodukt muzičkog kolektiva jeboTon – članovi bendova Spremište, Hren, Prazna lepinja, Lobotomija, Antidepresiv i Porto Morto krenuli su zajedno obrađivati svoje pjesme u akustičnom obliku kako bi mogli širiti svoju muziku putem uličnih svirki. S više stotina odsviranih festivalskih, uličnih i klubskih nastupa diljem regije, JeboTon Ansambl i dan danas žari i pali većim intenzitetom nego ikada prije!

Kroz godine je jeboTon ansambl nadživio dobar dio originalnih jebotonskih bendova, a u međuvremenu su se formirali novi sastavi unutar sve šireg kruga članova. JeboTon je u proteklih 12 godina od glazbenog kolektiva i platforme za umjetničku suradnju prerastao u priznatu i nagrađivanu izdavačku kuću s više desetaka izdanja. Trenutno aktivni bendovi kolektiva su Trophy Jump, Sfumato, Peglica i Komandos, nemanja, Idem, Porto Morto i Prazna Lepinja.

Koncert počinje u 21 sat, a vrata se otvaraju u 20 sati. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 8 eura i to u Dirty Old Shopu, Grifu i Vintageu, a na dan koncerta koštat će 12 eura. Ulaznice su dostupne i online OVDJE.

Foto: Viktor Katalenić