MIa Dimšić objavila prvi album na engleskom jeziku
8. studenoga 2023.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

MIa Dimšić objavila prvi album na engleskom jeziku

Novi album jedne od najpopularnijih mladih kantautorica, “Monologue”, dostupan je na svim streaming servisima.

Upravo na svoj rođendan, Mia Dimšić predstavlja svoj novi album, ujedno i prvi na engleskom jeziku. “Monologue” donosi talentiranu pjevačicu i kantautoricu u novom svjetlu, s pjesmama na engleskom iza kojih stoji uigrani autorski tim, koji uz Miju čine Damir Bačić i Vjekoslav Dimter.
“‘Monologue’ je moj prvi album na engleskom i ostvarenje velikog sna. Sve pjesme na njemu nastale su u posljednje dvije godine, ali u mojoj mašti on postoji puno puno duže. ‘Monologue’ je ime dobio po svojoj prvoj i zadnjoj pjesmi, ali i ideji da je svaka pjesma koju napišem djelić mog neprestanog unutarnjeg monologa. On je ponekad tužan i destruktivan, ponekad euforičan i naivan, ponekad nešto sasvim stoto, ali na kraju dana, samo mi je važno da je iskren. Nadam se da će to osjetiti i slušatelji.” – navodi Mia o albumu.

Mia je na svom YouTubeu kanalu otkrila i videa za sve pjesme s albuma, koja su nastala u produkciji CMC televizije.  “Monologue” je sada dostupan za preslušavanje na svim streaming platformama, a neke od novih pjesmama Mia će izvesti na svom velikom koncertu u Lisinskom, koji će se održati u nedjelju 26. studenog.