Talentirana glazbenica Miriiam u novom indie singlu i spotu “Simple-Minded Love”
2. srpnja 2021.
Music Box (9744 Članci)
Podijeli

Talentirana glazbenica Miriiam u novom indie singlu i spotu “Simple-Minded Love”

Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam, nakon što se predstavila singlom “Knot” kojeg je i publika i kritika prilično ishvalila, donosi novi singl “Simple-Minded Love”.

Riječ je o prekrasnom indie singlu kojeg dodatno ističe sjajan spot koji je djelomični hommage filmskim biserima kao što su “Little Miss Sunshine” i “Juno”. Ovo je drugi singl s nadolazećeg albuma od 10 prekrasnih pjesama na kojima je gostovao niz zagrebačkih glazbenika.

Za spot smo zaslužni Pavle Kocanjer i ja, sada već ustaljeni lik iz sjene koji me pomno prati u stopu. No zvijezde su ovoga vizualnog uratka djevojčice iz Ženskoga košarkaškog kluba Orka, glavna glumica Glorija Pinturić, već iskusna profesionalka s IMDb adresom i iskušanim kazališnim daskama HNK pod nogama, Amadeo Kljun, Tomislav Ivanagić i ljubiteljima sporta prepoznatljivo lice Podcasta 8 24, Ivan Šašak”, objasnila je Miriiam.

Ne znam što reći o pjesmi, a da nije predetaljno i sugestivno. Vjerojatno ću uvijek vješto izbjegavati reći što sam mislila i o čemu se radi. Naslov pjesme je već dovoljno sugestivan, tako da ću pustiti da jednostavnost govori u moje ime”, šarmantno je pojasnila Miriiam.