PREMIJERA: Bukowskee objavio novu pjesmu “Polako…” u suradnji s Tarikom Filipovićem
14. veljače 2024.
Music Box (10976 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Bukowskee objavio novu pjesmu “Polako…” u suradnji s Tarikom Filipovićem

Frontmen rock benda Emir & Frozen Camels, Emir Bukovica, pod imenom svog solo muzičkog projekta BUKOWSKEE objavio je novu pjesmu. Pjesma “Polako…” četvrti je BUKOWSKEE singl, a kao gost se pojavljuje poznati glumac i voditelj Tarik Filipović.

Autor pjesme Emir Bukovica kaže da je do suradnje s Filipovićem došlo vrlo spontano: “Tarik je moj prijatelj koji je među prvima poslušao prvu verziju ove pjesme i na prvo slušanje mu se jako svidjela. Onda smo nekako zajednički pomislili da bi bilo interesantno kada bi Tarik jedan mali dio svog multitalenta poklonio ovoj mojoj pjesmi. Tako se desila ova možda za neke neobična suradnja, koja me čini izuzetno sretnim i zahvalnim“.

Pjesma “Polako…” je svojevrstan nastavak Emirovih dosadašnjih BUKOWSKEE intimnih priča u kojima autor govori o ljudskim i drugim odnosima, usponima i padovima te svakodnevnim životnim temama.

“Živimo u vremenu instant kulture, vremenu brzine, površnosti, nestrpljenja i neopraštanja. Svi žele sve, preko noći i odmah. Taj način razmišljanja se nažalost uvukao i u međuljudske odnose, a još tužnije, i u ljubav. Pale se mostovi iza sebe na prvi znak nekog problema. I sve se to radi glasno i na sva zvona. Ova pjesma govori o tome da ne bi bilo loše malo usporiti, malo se utišati i pokazati malo više sabura (strpljenja)”dodao je Bukovica.

Pjesma je snimljena je u studijima “Definition Media” na Floridi i “Long Play” u Sarajevu, dok videospot potpisuje režiser Jasmin Jatić. Glavnu ulogu u spotu dobila je trenutno jedan od najuspješnijih bosanskohercegovačkih modela Azra Patković.