Valpovo dobiva novi glazbeni festival – Vashar
5. ožujka 2024.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Valpovo dobiva novi glazbeni festival – Vashar

Glazbeni festival Vashar bit će održan po prvi put u Valpovu, a organizatori kažu kako će svi ljubitelji dobre glazbe napokon mogu doći na svoje jer ovaj festival predstavlja nešto sasvim novo i drugačije.

Sama definicija pojma ”vašar” znači izložba iliti sajam. No, što je to u ovome slučaju? Glazbena izložba mladih lokalnih i ostalih bendova (iz okolice, ali i one malo dalje) koji sviraju rock, hard rock, akustičnu glazbu, alternativnu glazbu, metal i sve ostale njima omiljene žanrove, a koji su ih upravo inspirirali na stvaranje vlastite glazbe.

U jednoj večeri možete poslušati čak ŠEST mladih autorskih bendova koji jedva čekaju prezentirati svoj autorski rad lokalnoj i uhodanoj publici, ali i potencijalnim novim gostima i ljubiteljima dobre glazbe. Nastupit će Extroft, Gradske bitange, Cageheart, The Bricks, Organehead i Ivan&Mislav.

Lokacija? Mjesto koje je već postalo definicija održavanja glazbenih događanja, festivala i inih događanja u gradu Valpovu – a to je upravo dvorac Prandau-Normann. Duboko u samom dvorcu čeka vas večer ispunjena zvucima autorske glazbe. Naćulite uši jer vas duh dobrog provoda poziva 9. ožujka u valpovački dvorac da dođete i podržite nove mlade glazbene nade.

Ulaz je besplatan!