Judas Priest ima najprodavaniji album u Hrvatskoj – za nekoliko dana nastupaju u Beču
30. ožujka 2024.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Judas Priest ima najprodavaniji album u Hrvatskoj – za nekoliko dana nastupaju u Beču

Judas Priest su s novim studijskim albumom „Invincible Shield” (Columbia Records/Menart) došli na prvo mjesto najprodavanijih stranih albuma u Hrvatskoj!

Album, objavljen 8.ožujka, ploča je naelektrizirajućeg metala, koja donosi 11 novih pjesama, tj 14 na deluxe izdanju. Pjesme objavljene do sada prikupile su više od nevjerojatnih 15 milijuna streamova i stvorile fenomenalno globalno uzbuđenje njihove vjerne baze obožavatelja.

Najbliže Hrvatskoj nastupit će u sklopu Metal masters turneje 1. travnja u Beču u Wiener Stadthalle Halle D. Na pozornici podržat će ih, isto dva legendarna benda, Saxon i Uriah Heep. Ulaznica za koncert još uvijek ima u prodaji, a možete ih kupiti OVDJE. Nakon Beča, turneja ih vodi u Švicarsku, da bi se nakratko vratili u Ameriku. Nastavak europske turneje je 5. lipnja u Finskoj.

Tijekom proteklih 50 godina Judas Priest prodao je više od 50 milijuna albuma diljem svijeta i nastupao na najvećim svjetskim stadionima. S njihovom glazbom koja se razvijala i nastupima uživo došao je i snažan jedinstveni identitet, izgled koji je definirao grupu i utjecao na buduće generacije metal bendova diljem svijeta.

Svake godine legenda o Judas Priest nastavlja rasti:  2022. primili su ih u  Rock & Roll Hall of Fame. Završili su rasprodanu svjetsku turneju u znak podrške njihovoj 50. obljetnici. Judas Priest nastavljaju zadržati svoju krunu kao jedan od najvećih i najboljih britanskih bendova na svijetu.

Foto: Vedran Levi