PREMIJERA: Neli i Jakša Jordes predstavljaju svoj “Ocean”
22. svibnja 2024.
Music Box (11162 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Neli i Jakša Jordes predstavljaju svoj “Ocean”

Nakon „probijanja leda“ singlom “Vrime” talentirana Korčulanka Neli hrabro se otisnula na glazbenu pučinu, odakle nam maše svojom novom pjesmom, naslovljenom “Ocean”.

Autor teksta je i ovaj put Krešimir Butković, koji kaže kako je u njemu riječ o „svevremenskoj i bezgraničnoj ljubavi koja nadilazi sve prepreke i koja je bezuvjetna, nesebična, potpuna, ne ostavljajući za sobom praznine i neodgovorena pitanja“, a Neli dodaje kako će se u tim stihovima možda prepoznati i djevojke odnosno supruge pomoraca, koje dobro znaju što je čežnja i koliko čekanje može biti teško onima što ostaju.

Za glazbeni dio ove emotivne crtice i ovaj put je zaslužan Hrvoje Prpić, kao i aranžeri Teo Aničić i Luky, stvorivši čarobnu „platformu“ za Neli i njezin baršunasti glas natopljen autentičnom otočkom emocijom. U pjesmi “Vrime” Neli je ugostila Matiju Dedića, a pjesmu “Ocean” začinio je Jakša Jordes, široj publici poznat kao glavni vokal Daleke obale, ovdje u ulozi vrsnog saksofonističkog virtuoza, koji je dodao malu bluzersku „točku na i“ ovoj zanimljivoj i zaigranoj skladbi.

Spot koji savršeno zaokružuje cijelu priču snimljen je u Lumbardi na otoku Korčuli.